Kako poudariti dekolte

Veš, zakaj so tudi ‘dile’ z rdečih preprog vedno videti bogato zaobljene kot z baročnih slik, z najpopolnejšim parčkom seveda?

24. 7. 2010

Ker potrebo po risanju sproščajo takole:

Potrebuješ: Mehak čopič za puder ali rdečilo in dva bronzerja; svetlejšega in sijočega ter temnejšega in mat.

Priprava: Pri prhanju si dekolte nežno zmasiraj s pilingom, nato pa kožo namaži z lahkim losjonom, ki se hitro vpije (ali pa odvečno kremo pred risanjem popivnaj s papirnatim robčkom).

Tehnika:

1 Obleci si najboljši 'push-up' modrček (ni nujno, da tistega, ki ga boš nosila potem), ker postavi tvoja balončka v najboljši položaj. Barvati začni tam, kjer je naramnica modrčka prišita na košarico – s temnejšim pudrom nariši lok od te točke do najglobljega dela dekolteja. Ponovi na drugi strani. Temnejša linija definira tvoja hribčka, da sta videti bolj nabrekla in zapeljivejša.

2 Zdaj pa s svetlejšim in sijočim bronzerjem obarvaj sredino dekolteja. Ne le da tako polepšaš kožo – svetlejši in sijoči del ustvari kontrast s temnejšima lokoma, zaradi česar košarici postaneta polnejši. Hkrati bodo prsi videti višje nameščene, kot so v resnici, saj lesk pritegne pozornost in tako dvigne poglede.

3 Na koncu čopič očisti s papirnato brisačko. Z nežnimi krožnimi gibi zabriši vse robove nanosov, da se bodo zlili s kožo.

Je risanje prsi ‘too much’?

Če si z velikostjo svojega parčka zadovoljna, poskrbi vsaj za nego kože dekolteja. Ob dnevih z večjim izrezom uporabi Melvita Kremni gel za prsi, ki z organskimi sestavinami tudi napne kožo in okrepi podporno tkivo prsi.