Kako najhitreje shujšati? Lipo dieta daje najboljši rezultat!

Prihaja poletje in vsi bi radi shujšali čez noč. Tako besedilo bi se nadaljevalo z besedami, da je to nemogoče, toda želimo ti predstaviti novo metodo hujšanja, ki je zaslovela po hitrih rezultatih – izguba 7 do 10 % začetne telesne teže v samo 14 dneh. 

Kako najhitreje shujšati? Lipo dieta daje najboljši rezultat! (foto: International Health) International Health
7. 6. 2022 | Promocijsko sporočilo

Takoj ti tudi povemo, da gre za farmakološko metodo, ki je bila klinično preizkušena in vključuje pripomočke za hujšanje – rastlinske vlaknine, za katere je Evropska agencija za varnost hrane (EFSA) odobrila zdravstveno trditev, da prispeva k izgubi telesne teže. Prav tako je protokol hujšanja prehransko popoln, kar pomeni, da zadovoljuje energetske in prehranske potrebe telesa v skladu s predpisi EFSA.

Liposukcijska dieta

Gre za liposukcijsko dieto, katere avtor je znani nutricionist Giovanni K. Mandra, ki je zaslužen za popoln videz številnih zvezdnic, med drugim Kolinde Grabar Kitarović, Nede Ukraden, Željka Samardžića in številnih drugih. Liposukcijska dieta je učinkovita pri zmanjševanju nakopičene maščobe, saj deluje po principu »prisiliti telo, da se hrani z lastnimi maščobnimi zalogami«. Klinično je bila dokazana izguba 9,2 % odvečne maščobe v samo 14 dneh. Protokol hujšanja temelji na mediteranski prehrani in pripomočkih za hujšanje, da ne čutiš lakote. Rastlinske vlaknine dobesedno napolnijo želodec, telo pa je oskrbljeno z vsem, kar potrebuje, tako da ni občutka lakote ali izgube energije. Prvi rezultati so vidni po 48 urah. Halid Bešlić je v samo 10 dneh izgubil 9 kilogramov, v enem mesecu pa skupaj 18 kilogramov.

Kaj je liposukcijska "dieta"?

Za aktiviranje presnove maščob so odgovorne aminokisline in hranila, ki jih dobiš z mediteransko prehrano in kratkim postom. Dieta zadovoljuje vse potrebe organizma, posebno vlogo pa imajo rastlinske vlaknine, ki te napolnijo z »nabrekanjem« v želodcu in občutkom popolne sitosti. Vsi ti pripomočki za hujšanje so združeni v edinstven in preprost protokol, ki ga lahko izvajaš doma ob opravljanju vsakodnevnih opravil, saj med tretmajem, ki traja 14 dni, ne boš izgubljala energije za delo ali bila živčna in šibka.

Kako naj začnem s tretmajem?

Zaradi enostavne uporabe lahko začneš takoj. Vse, kar potrebuješ, je klic podjetju International Health v Ljubljani na številko 070 922 722, kjer boš opravila posvetovalni razgovor. Tretma ni namenjen nosečnicam, doječim materam, sladkornim bolnikom ali osebam z boleznijo ledvic, jeter ipd., tako da boš med razgovorom dobila oceno, ali je to zate varna metoda. Strokovni svetovalci te bodo seznanili z vsemi podrobnostmi programa in na tvoj domači naslov poslali celoten protokol v slovenskem jeziku s pripomočki za hujšanje (aminokisline in rastlinske vlaknine), proizvedenimi v Nemčiji po najvišjih farmacevtskih standardih. International Health ti bo na voljo ves mesec dni programa. Prva faza vključuje pripomočke za hujšanje v kombinaciji s sredozemsko dieto in v teh 14 dneh izgubiš 7 do 10 % začetne telesne teže.

Več informacij najdeš tudi na https://www.lipodiet.eu/slo/ ali na telefonski številki 070 922 722.