Lepota Promocijsko sporočilo

Kaj je bakuchiol in zakaj je v boju proti znakom staranja požel toliko pozornosti (TO je krema, ki ga vsebuje!)

22. 1. 2023
Kaj je bakuchiol in zakaj je v boju proti znakom staranja požel toliko pozornosti (TO je krema, ki ga vsebuje!) (foto: Nivea)
Nivea

Sestavina bakuchiol (izgovori se preprosto 'bakučiol') se pridobiva iz semen in listov indijske rastline babchi. V tradicionalni kitajski medicini in ajurvedi jo poznajo že stoletja, zdaj pa jo lahko s kremo NIVEA Cellular Expert Lift preizkuš tudi sama - na lastni koži.

Ko verjetno že veš, se proces staranja kože se prične že po 25. letu starosti. Ja, precej prej, kot bi morda mislili. Takrat se naravni obnovitveni procesi začnejo upočasnjevati, saj se zmanjša tvorba kolagena in vezivno tkivo postane šibkejše. S tem koža izgubi naravno čvrstost, se povesi, gube se poglobijo in kreme nenadoma postanejo naše najboljše prijateljice.

Seveda je to povsem neizogiben naravni proces. Na eni strani ga lahko nekoliko zaviraš z zdravim življenjskim slogom, na drugi strani pa z izbranimi izdelki, katerih učinkovine dajejo koži prav tisto, kar s staranjem izgublja.

Neverjetne odzive zadnje čase prejema revolucionarna krema proti znakom staranja NIVEA Cellular Expert Lift. Je vsekakor nekaj posebnega, saj vsebuje čisti bakuchiol in dve vrsti hialurona (mikro in makro) za kar najboljšo vpijanje blagodejnih učinkovin. Uporabnice so navdušene, saj se rezultati pokažejo že po nekaj dneh.

Nivea

Vidni rezultati v le nekaj dneh

Krema NIVEA Cellular Expert Lift stimulira nastanek kolagena in elastina, dveh esencialnih proteinov, ključnih za ohranjanje elastične in čvrste kože. »Bakuchiol spodbuja aktivnost celic, ščiti kožo pred poškodbami zaradi prostih radikalov, obnavlja kožo celo bolje kot retinol, koža pa ga še bolje prenaša,« razlaga dr. Svenja Moellgaard, vodja znanstvenega oddelka pri znamki NIVEA.

Pri tej kremi najbolj navduši hitrost učinkovanja. Če drugi izdelki proti znakom staranja potrebujejo več tednov, včasih tudi mesecev, da pokažejo opazne rezultate, so s kremo Cellular Expert Lift učinki vidni že v nekaj dneh. Krema obenem pomaga pri izenačitvi tena in s tem ustvarja enakomernejšo polt po celem obrazu. Koža je tako videti zdrava, sijoča, mladostna. 

Način delovanja kreme NIVEA Cellular Expert Lift tako na eni strani ponudi takojšnje rezultate, na drugi strani pa z prodiranje globoko v koži zagotovi dolgotrajne učinke in z redno nego uspešno ohranja mladosten videz kože.

Trije izdelki za celostno nego

Za popolno nego in čim boljše rezultate, je NIVEA pripravila linijo treh izdelkov, ki vključuje dnevno kremo, nočno kremo in masko za obraz. 

NIVEA Cellular Expert Lift anti-age dnevna krema z ZF 30

Poudari konture, učvrsti kožo in zmanjša celo globoke gube. Z ZF 30 pa nudi tudi zaščito pred škodljivimi učinki UV-svetlobe. 

Nivea

  • Po le enem tednu je koža nahranjena in gladka. Poleg tega postane vidno čvrstejša, konture pa bolj izrazite.
  • Po dveh tednih se vidno zmanjšajo globoke gube. Koža je videti pomlajena in enakomernejša.
  • Po štirih tednih se izboljša splošni videz kože. Bariera kože se okrepi, kar preprečuje nastanek novih znakov staranja kože.

NIVEA Cellular Expert Lift anti-age nočna krema

Poudari konture, ponoči obnavlja kožo in zmanjša celo globoke gube.

Nivea

  • Po le enem tednu je koža sproščena. Postane občutno bolj gladka in prožna, konture obraza pa so izrazitejše.
  • Po dveh tednih se vidno zmanjšajo globoke gube. Koža je videti pomlajena in spočita ter je mehka na otip.
  • Po štirih tednih se izboljša splošni videz kože. Bariera kože se okrepi, kar preprečuje nastanek novih znakov staranja kože.

NIVEA Cellular Expert Lift maska za obraz

Idealno redno nego z izdelki Expert Lift dopolnjuje NIVEA Cellular Expert Lift maska za obraz.

Nivea

  • Maska, obogatena s čistim bakuchiolom in hialuronsko kislino, je nastala po navdihu dermatološke nege obraza s krioterapijo.
  • Izboljša konture obraza, zmanjša gube in poskrbi za občutek voljne, sveže kože, ki traja ves dan.
  • Masko pred uporabo postavite za 10 minut v hladilnik brez zamrzovalnika za še boljši učinek krioterapije.