Kaj imajo skupnega znani Slovenci in električna zobna ščetka?

Medtem ko so prve električne zobne ščetke navduševale kljub temu, da niso ponujale možnosti vnovičnega polnjenja baterij, si današnje protagonistke na področju visoko-kakovostne ustne nege zastavljajo še toliko višje cilje ...

12. 11. 2021 | Promocijsko sporočilo

Obogatene z napredno tehnologijo umetne inteligence se spretno prilagajajo prav vsakemu človeškemu gibu med ščetkanjem zob. Nepogrešljiva prednost, ki si jo je težko predstavljati, kajne? Podjetje Philips pa je prepričano, da lahko napredna tehnologija zablesti tudi v resničnem življenju, in sicer skozi prav poseben plesno-pevski izziv, ki med seboj poveže tudi znane Slovence.

Kaj imajo pri tem Manca Špik, Klemen Bunderla, Gašper Rifelj, Arnej Ivkovič, Karin Putrih in Ana Vodišek? Razkrivamo v nadaljevanju.

Plesno-pevski izziv ali kako dobro se znani Slovenci prilagajajo drug drugemu

Philips v posebnem glasbeno obarvanem izzivu v ospredje postavlja umetnost gibanja svoje najnovejše električne zobne ščetke Philips Sonicare 9900 Prestige. Ta najnaprednejša zobna ščetka s pomočjo izboljšane tehnologije SenseIQ navdihuje z zmožnostjo natančnega sledenja, zaznavanja in prilagajanja vsakemu gibu med ščetkanjem. Podobnost zaznavanja in prilagajanja oz. dveh ključnih nalog, s katerima zobna ščetka zagotavlja visoko-kakovostno nego, je podjetje Philips iskalo na področju plesa in petja. Dveh področij, ki se medsebojno prav tako povezujeta s prilagajanjem in zaznavanjem.

V sodelovanju z znanimi slovenskimi obrazi, med njimi plesalci Arnejem Ivkovičem, Karin Putrih in Ano Vodišek ter pevci Manco Špik, Klemnom Bunderlo in Gašperjem Rifljem, je podjetje zasnovalo prav poseben plesno-pevski izziv medsebojnega prilagajanja plesnih gibov in pevskih vokalov.

Kako so se odrezali v izzivu, ste lahko prek Storyjev spremljali na njihovih Instagram profilih in profilu Philips Slovenija. Z malo sreče pa ste lahko z glasovanjem za vašega favorita v bitkah postali srečni prejemnik najnovejše električne zobne ščetke Philips Sonicare 9900 Prestige. Vse bitke je še dodatno začinil uradni komentator bitk David Urankar, ki pa ni ocenjeval zgolj nastopov sodelujočih, temveč je med tekmovalci iskal tudi najlepši nasmeh.

Ste bitke zamudili? Nič zato, še vedno si jih lahko ogledate v posnetkih na spodnjih povezavah: 

1. BITKA: Manca Špik in Arnej Ivkovič

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᗰᗩᑎᑕᗩ ŠᑭIK (@mancaspik)

2. BITKA: Klemen Bunderla in Karin Putrih

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🎙Klemen Bunderla 🎤 (@klemenbunderla)

3. BITKA: Gašper Rifelj in Ana Vodišek

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GAŠPER RIFELJ (@gasperrifelj)

Ultimativni zmagovalec Philipsovega plesno-pevskega izziva bo znan kmalu v velikem finalu!

In če ste že mislili, da so bili znani Slovenci s plesno-pevsko bitko postavljeni pred težaven izziv, ste se pošteno zmotili. Vse dosedanje Philipsove plesno-pevske bitke so bile le prikupno ogrevanje na finalno plesno-pevsko bitko, ki se bo odvila 11. novembra. Pridružite se dogodku, kjer ne bo manjkalo petja, plesa in bleščečih nasmehov znanih Slovencev. Več podrobnosti razkrijemo kmalu, do takrat pa ostanite v dobri družbi Philipsovih plesno-pevskih parov in še naprej pozorno spremljajte dogajanje na njihovih in Philipsovem Instagram profilu.

Si želite tudi bolje spoznati Philipsovo najnovejšo Sonicare 9900 Prestige zobno ščetko?

Pametna električna zobna ščetka Philips Sonicare 9900 Prestige je prava inovacija na področju oralne nege. Zahvaljujoč izboljšani tehnologiji SenseIQ, ki uporablja pametne senzorje pritiska in drgnjenja, zobna ščetka spremlja način, pogostost, učinkovitost ter intenzivnost ščetkanja kar do 100-krat na sekundo. Posamezniku se popolnoma prilagodi in ustvarja edinstveno personalizirano uporabniško izkušnjo. Posebej zasnovan nastavek zobne ščetke s pomočjo dolgih, rahlo nagnjenih in trikotnih ščetin odstrani v primerjavi z ročno zobno ščetko odstrani tudi do 20-krat več zobnih oblog.

Zmožnost upogiba nastavka omogoča popolno prilagajanje intenzitete ščetkanja. Rezultat so globinsko očiščene, do 15-krat bolj zdrave dlesni v samo dveh tednih ter do 100 % manjše obarvanje v manj kot dveh tednih.

Philips Sonicare 9900 Prestige navdihuje z učinkovitostjo, a tudi elegantnim in priročnim dizajnom. Za takojšen začetek ščetkanja je dovolj že preprost dotik na vgrajen gumb, pri čemer med gumbom in ročajem ni vidnih špranj ali spojev, zaradi česar zobna ščetka ostane čista. Skozi celotno izkušnjo ščetkanja pa vas bo vodila aplikacija Philips Sonicare, ki s pomočjo umetne inteligence uporabniku skladno z zobno ščetko ponuja priporočila glede pritiska gibov, položaja, trajanja in pogostosti ščetkanja.

Za več informacij obiščite spletno stran Philips Sonicare 9900 Prestige in spremljajte družabna omrežja Facebook in Instagram.