Instagram je ponorel za BIZARNIM lepotnim trikom znane blogerke

Zanj ne boš odštela niti 1 dodatnega evra, in ko ga boš enkrat poskusila, se svojih las nikoli več ne boš lotevala drugače. 😉

Instagram je ponorel za BIZARNIM lepotnim trikom znane blogerke (foto: Instagram.com/hudabeauty) Instagram.com/hudabeauty
22. 11. 2018

Si si vedno želela sproščenih surferskih kodrov, ampak jih nikakor ne moreš doseči, niti s pomočjo dragih kodralnikov? Zate imamo rešitev znane blogerke @hudabeauty.

Instagram je postregel z neobičajnim predlogom za vse, ki si želijo pričeske z videzom naravnih kodrov. In kar je najbolje ... če želiš poskusiti nov internetni trend, potrebuješ le navadno plastenko.

Poglej, kako si lahko lase v le nekaj trenutkih skodraš s plastenko:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Huda Kattan (@hudabeauty) on

Skodrani lasje predstavljajo klasiko s katero ne moreš zgrešiti. Ker je priljubljenost skodranih pričesk zadnje čase v porastu se vse pogosteje obračamo na likalnike in kodralnike, ki pa znajo biti kar dragi, zato je nov #instagramhack zeloooo dobrodošel.

Kljub temu, da se predlog s plastenko sliši čudno, očitno deluje, saj je video kmalu po objavi postal viralen in začel čisto novi hashtag #blowthebottlechallenge.

Kako se kodranja s plastenko lotiš doma?

Izreži grlo plastenke, ki mora biti popolnoma suha. (sem boš vstavila čop las, ki ga želiš skodrati).

V stranico plastenke izreži odprtino, ki naj bo širine nastavka tvojega fena.

Super naprava za kodranje je pripravljena! Vanjo zdaj vstavi pramen las in fen na srednji hitrosti usmeri skozi odprtino.

!Ne pozabi, da imaš fen lahko v plastenki največ 15 sekund oziroma dokler se ne plastika segreje!

Poglej si še TA zabaven posnetek:

Kot lahko zasledimo na socialnih omrežjih, tako nastali kodri ne spominjajo na perfektne kodre, ki jih naredimo s kodralnikom, ampak gre za naravne kodre.

Pred uporabo plastenke za kodranje ne pozabi na dve zlati pravili: svoje lase predhodno razčesaj ter na njih nanesi sprej za toplotno zaščito ter pazi na temperaturo fena.

Fotografije: Instagram.com/hudabeauty

Preberi še: Zjutraj pritisni na TE točke na obrazu in poskrbi za instant LIFTING

Priporočamo tudi: O, uau! Našli smo fotografijo RAZKOŠNE kopalnice Anamarie Goltes in Luke Dončića v Dallasu