EKSKLUZIVNA PRILOŽNOST: Osvoji L'Occitanov adventni koledar!

Cosmo in L'Occitane sta ti pripravila čudovito predpraznično nagradno igro. Odgovoriti moraš le na eno preprosto vprašanje in adventni koledar je lahko tvoj. 

EKSKLUZIVNA PRILOŽNOST: Osvoji L'Occitanov adventni koledar! (foto: LOccitane) LOccitane
16. 11. 2015

Pravočasno se opremi za veseli december

Vemo, da se do decembra zdi še daleč, a zagotovo tudi tebe vsako leto znova preseneti čas obdarovanja. Da boš letos pravočasno opremljena za veseli december, Cosmo trem srečnicam v sodelovanju s priljubljeno znamko L'Occitane podarja adventni koledar. Gre za zares posebno priložnost, saj koledar ni naprodaj. Dobile ga boste lahko izključno ljubiteljice izdelkov L'Occitane v naši nagradni igri. Kaj moraš narediti? Odgovori na to preprosto vprašanje!

Vprašanje se glasi: Kaj najraje podariš za novo leto?

Med vsemi, ki boste pod tem člankom v komentarju zapisale odgovor in članek delile naprej, bomo v petek, 20. 11. 2015, izžrebali tri srečnice, ki bodo prejele L'Occitanov adventni koledar.

Hitro odgovori na vprašanje in morda prav tvojo sobo prevzamejo čari adventa! Veselimo se tvojega odgovora. 

adventni koledar L'Occitane

Še nekaj malega o adventu in adventnem koledarju

Po katoliškem koledarju se advent začne na četrto nedeljo pred božičem, to je nedelja med 27. novembrom in 3. decembrom. S tem datumom se začenja tudi adventni koledar, s katerim odštevamo dneve do božiča, in ki je, zaradi predalčkov z darilci in sladkarijami ena izmed najbolj priljubljenih prazničnih tradicij. 

In 3 srečne nagrajenke so:

  • Irena Jermančič
  • Taja jereb
  • Mojca Slavič