Cosmopolitan Beauty Awards 2023: GLASOVANJE za najboljše izdelke preteklega leta je odprto (in svoj glas oddaj TUKAJ 👇)

12. 4. 2023
Cosmopolitan Beauty Awards 2023: GLASOVANJE za najboljše izdelke preteklega leta je odprto (in svoj glas oddaj TUKAJ 👇)

Z le nekaj kliki se lahko tudi ti preleviš v strogo žirantko letošnjega izbora Cosmopolitan Beauty Awards 2023 (in z malo sreče prejmeš lepotno nagrado tudi ti)!

V kolikor so se v zadnjem letu tvoje kopalniške police šibile in kozmetične torbice pokale po šivih, je čas, da svoje kozmetično navdušenje (ali razočaranje) podeliš z našim Cosmo lepotnim uredništvom!

Čaka te 6 kategorij in 18 podkategorij, v njih pa smo uvrstili kar 84 lepotnih izdelkov, o katerih smo v zadnjem letu največ pisali, brali, poslušali in gledali. 

V vsaki podkategoriji bo, kot seštevek glasov strokovne žirije in spletnega glasovanja, nagrajen en izdelek. Vse, kar moraš narediti je, da ...

... odklikaš na cosmopolitan.si/awards/cba2023/ in med 85 izdelki izbereš svoje lepotne zmagovalce!

Kar pogumno podeli glas tistim, ki so te v zadnjem času najbolj prepričali, in se tako pridruži Cosmo lepotni žiriji pri iskanju najboljših!

Pozor: za pravilno oddano in upoštevano glasovnico moraš najljubši izdelek izbrati v vsaki podkategoriji.

Čas za glasovanje imaš do vključno 17. aprila, desetim izmed vas, ki boste oddali svoje glasove, pa bomo podelili tudi lepotno presenečenje.

Preberi še: CBA 2022: TO so najboljši lepotni izdelki preteklega leta (po mnenju strokovne žirije in tebe, draga bralka!)

Priporočamo tudi: FOTO + VIDEO: Poglej, kako lepo smo se imeli na dogodku Cosmo Beauty Awards (in kdo so letošnji zmagovalci!)

Novo na Metroplay: Vse o poletni negi kože | Tajka Selan