To je puder s popolno prekrivnostjo, ki ga obožuje tudi Ashley Graham!

Prekriven, ugoden in potrjen s strani največjih lepotnih navdušenk (khm, Cosmo lepotno uredništvo dviga roke) ter modnih ikon! Verjamemo, da bo prepričal tudi tebe ...

To je puder s popolno prekrivnostjo, ki ga obožuje tudi Ashley Graham! (foto: Profimedia) Profimedia
29. 4. 2021 | Promocijsko sporočilo

Ashley Graham je svetovno znana manekenka in plus size model  ter hkrati prvi obraz Revlona z močnejšo postavo, z njimi pa sodeluje že od leta 2018. 

V vsem tem času je preizkusila njihove številne izdelke, ki navdušujejo uporabnice širom po svetu, znamka Revlon pa je zelo priljubljena tudi pri nas. 

Eden izmed izdelkov, ki trenutno navdušuje tudi naše uredništvo in si je zato prislužil nominacijo v kategoriji Ličila za nagrade Cosmopolitan Beauty Awards, pa je tekoči puder Revlon ColorStay Full Cover.

Zakaj te bo navdušil?

Sodobno formulo tekočega pudra Revlon ColorStay Full Cover™ odlikujeta izjemna prekrivnost in mat videz, kljub temu pa tudi občutek lahkotnosti.  S tem kremnim ličilom, ki se enakomerno nanese in neopazno zlije s kožo, boš ustvarila brezhiben videz, ki bo obstojen do kar 24 ur.

Mat zaključek s popolno prekrivnostjo bo tvoji koži podaril gladek videz, brez lepljivega občutka ali nabiranja v drobnih gubicah.

Priročna embalaža v obliki tube omogoča enostaven in hiter nanos, širok spekter odtenkov pa nudi čudovite, polno prekrivne barve v 12 odtenkih.

Dekorativno kozmetiko Revlon najdeš v spletni trgovini Click2Chic, v izbranih drogerijah Müller in Tuš ter v Nami.