Našli smo 9 izdelkov, ki ti bodo 100% pomagali do lepših in bolj belih zob (brez obiska zobozdravnika)

Jap, vse lahko dobiš pri nas, in ne, za to ne potrebuješ zlate bančne kartice. 😍

Našli smo 9 izdelkov, ki ti bodo 100% pomagali do lepših in bolj belih zob (brez obiska zobozdravnika) (foto: Profimedia) Profimedia
1. 1. 2022

Zobna higiena je izjemno pomembna in prav je, da ji posvečaš veliko pozornosti. Saj veš, lep nasmešek pove več kot tisoč besed.

Naše Cosmo lepotno uredništvo je na svojem popotovanju do popolne ustne higiene izbrskalo tiste izdelke, ki bodo za tvoje zobe poskrbeli kot profesionalci. Prepričaj se v nadaljevanju.

Za glamurozen zadah

Ustna vodica na rastlinski osnovi in popolnoma brez alkohola je balzam za (občutljive) dlesni. Smo omenili, da obstajajo tudi takšne, ki tvoje zobe tudi pobelijo? Zmaga!

Ogljasta zaveznica

Če si naveličana svoje klasične paste za zobe, si v novem letu izberi takšno, ki deluje protibakterijsko, protivnetno, hkrati pa še krepi dlesni, razkužuje ustno votlino in pomaga zaceliti afte. Priporočamo takšno na osnovi oglja.

Rutina s supermočmi

Ker je nitka tisti pripomoček pri zobni higieni, ki ga reees (ampak res) ne smeš preskočiti, si omisli takšno, ki bo gladko zdrsela med tvojimi ustnimi biseri.

Zobno prhanje

Že res, da gre morda za piko na i zobni negi, a njena pomembnost ni zato nič manjša, saj odstranjuje zobne obloge iz medzobnega prostora, zmanjša občutljivost zob in pomirja dlesni. *dodajamo v košarico*

Čista jezikavka

Če strgala za jezik še ne uporabljaš, te zdaj tvoja zobozdravnica po tihem malce obsoja. Začni še danes.

Biorazgradljiva klasika

Svojo staro zobno ščetko zamenjaj za takšno, ki je okolju prijazna in jo lahko v celoti kompostiraš. Da, tudi takšne obstajajo.

Čudežno pero

Pero za beljenje zob je enostaven način, s katerim hitro dosežeš željeno belino svojega nasmeška. Izvlečki iz aloe vere, kamilice in granatnega jabolka bodo učinkovito poskrbeli, da bo tvoj nasmešek res sijoč - vedno in povsod.

Električna učinkovitost

Želiš nego zob prestaviti na višjo raven? Potem je čas za prevetritev tvojih ustnih navad. Daj priložnost tehnologiji sodobnega časa v obliki električne zobne ščetke, ki te bo sezula (in namesto tebe očistila tvoje zobne obloge).

Sveža novost

Če si naveličana klasične zobne kreme, zgolj zgrizi raje v zobno pasto v obliki tabletk. Tvoje ščetkanje zob je pravkar postalo veliko bolj zabavno.

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Micelarno vodico zliješ na vatko in z njo očistiš obraz? Sori, ampak uporabljaš jo čisto narobe

Priporočamo tudi: To so trenutno najbolj priljubljene hlače iz Zare (in tu je 5 top načinov, kako jih nositi)
 

Članek je na voljo tudi v tiskani izdaji revije Cosmopolitan, ki je v prodaji od 16.12.2021.

NAROČI TISKANO IZDAJO REVIJE

S samo nekaj kliki si lahko zagotoviš, da se tvoj izvod Cosmopolitana vsak mesec čisto svež znajde v tvojem nabiralniku!