Braun Silk-expert IPL, zmagovalni tretma za hitro, varno in trajno odstranjevanje dlačic

Trajno odstranjevanje dlačic ni še nikoli ni bilo tako varno, hitro in udobno, kot to zdaj omogoča Braunov Silk-expert IPL. Tvoj lepotni zmenek z gladko in sijočo kožo lahko odslej poteka v sproščenem okolju tvojega doma in točno takrat, ko ustreza tebi.

25. 5. 2017 | Promocijsko sporočilo

5 najpomembnejših prednosti, ki ti jih prinaša Braunov Silk-expert IPL

1. Tehnologija SensoAdapt™, ki samodejno nastavi jakost osvetlitev

Odslej ti ni treba več primerjati svoje kože z barvnimi kartami in ugibati prave jakosti svetlobe za odstranitev dlačic. Edinstveni inteligentni senzor SensoAdapt med delovanjem samodejno razbira ten tvoje kože (do 80 x v sekundi) in pred vsakim svetlobnim pulzom optimizira intenzivnost svetlobe, tako da omogoča varen in učinkovit tretma.

2. Zelo hitra IPL tehnologija

Braun Silk-expert IPL ima zelo hitro IPL tehnologijo. S hitrostjo osvetlitev, ki jo dosega (manj kot 2 sekundi med svetlobnima pulzoma), ti omogoča tretma nog v samo 8 minutah.

3. Braun IPL Silk-expert je preprost za uporabo in prijazen do uporabnika

Braun Silk-expert IPL ti mogoča enostavno uporabo tudi na težko dostopnih delih. Pri njegovi uporabi ne potrebujete niti gela niti polnjenja, pa tudi žarnice ni treba menjati. Žarnica v napravi omogoča 300.000 osvetlitev, kar pomeni 15 let neprekinjene uporabe za tretmaje na celem telesu, ali kar 35 let uporabe na spodnjem delu nog, pod pazduho in na bikini predelu.

4. Sodoben ergonomičen dizajn in funkcionalnost

Braun Silk-expert IPL je ergonomsko zasnovan in omogoča dober oprijem. LED indikatorji, te opozorijo, ko je naprava pripravljena, kažejo pa tudi intenzivnost uporabljene svetlobe, ki se neprestano prilagaja spremembam v barvi tvoje kože.

5. Braun Silk-expert IPL je s svojimi značilnostmi zmagal na potrošniškem testu Zveze potrošnikov Slovenije

Svojo odličnost je Braun Silk-expert dokazal tudi na potrošniškem testu ZPS, saj je bil edina preizkušena naprava, ki so ji tako strokovnjaki kot tudi udeleženke testa za učinkovitost dali oceno "dobro". Strokovnjaki so ocenili učinkovitost, varnost in uporabnost posameznih naprav, svoje vtise o testiranih napravah pa so povedale tudi udeleženke, tako o učinkovitosti kot uporabnosti izdelka. Test je potekal pod nadzorom dermatologa, ki je po vsakem opravljenem postopku med drugim ocenil tudi stanje kože. Večina udeleženk je pohvalila tudi samodejno zaznavanje tipa kože. Kar 75 % udeleženk testa bi kupilo Braun Silk- expert IPL, ki je na testu zmagal ( ZPS testi 11-12 2016).

Kako uporabljati Braun Silk-expert IPL?

Uporaba Braunovega Silk-experta je zelo preprosta. Izbiraš lahko med dvema načinoma delovanja : »nežno« (gentle) ali »normalno« (normal). Način »nežno« je posebej primerna in idealna nastavitev za vse, ki napravo uporabljate prvič ali pa jo uporabljate na občutljivih delih, kot sta obraz in bikini predel.

Izbiraš pa lahko tudi med dvema načinoma tretmaja: »neprekinjeno« (Glide) in »Pritisni in spusti« (Press & Release). Neprekinjeni način glide mogoča hiter in učinkovit tretma, priporočljiv za večje površine (npr. noge, rok, prsni koš in hrbet). Način »pritisni in spusti« pa je priporočljiv za občutljive ali težko dostopne dele, kot so kolena, golenica, gleženj, bikini predel ali pazduha ter obraz pri ženskah.

Načrtuj tretmaje in jih spremljaj

Da boš tretmaje lažje načrtovala in o njih vodila evidenco, ti je na voljo še intuitivna aplikacija Braun Silk-expert IPL App, ki ti ponuja tudi koledar, na katerem lahko določiš termine za doseganje popolnih rezultatov.

Karta barv kože in tipa dlačic

Braun Silk-expert ni primeren za vsakogar. Najbolj je učinkovit na svetli in srednje temni koži z naravno svetlimi do temnorjavimi ali črnimi dlačicami. Naprava ni učinkovita pri zelo svetlih, rdečih, sivih ali belih dlačicah, kjer se zaradi manjše količine melanina svetlobna energija ne absorbira. Ker temna koža vsebujejo več melanina, lahko taka koža absorbira več svetlobne energije, kot je varna priporočena količina, kar lahko povzroči neugodje.

Za več informacij obiščite: www.braun.com

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri