Bi rada med prvimi preizkusila novo, revolucionarno nego PROTI aknam? Potem SE PRIJAVI in se čudi 🤩

Se neuspešno boriš z aknami? Tvojega boja je lahko zdaj končno konec, če se prijaviš na testiranje te revolucionarne inovacije, ki prihaja iz La Roche-Posay, znamke, ki jo priporoča več kot 90.000 dermatologov po vsem svetu.

Bi rada med prvimi preizkusila novo, revolucionarno nego PROTI aknam? Potem SE PRIJAVI in se čudi 🤩 (foto: La Roche-Posay) La Roche-Posay
20. 9. 2023 | Promocijsko sporočilo

Akne so ena izmed največjih in najpogostejših težav kože po svetu, saj prizadenejo tako najstnike kod odrasle.

Če jih imaš tudi sama, veš, da akne negativno vplivajo na samozavest in splošno počutje, v svoji koži se verjetno ne počutiš najbolje, ko je ta posuta z nadležnimi mozolji (morda se zaradi njih kdaj celo izogibaš druženju in pojavljanju v javnosti). 

Kaj praviš, da bi temu zdaj naredila konec in končno spet uživala v vsem, kar ti ponuja življenje?

Predstavljamo ti namreč novo korektivno nego proti nepravilnostim Effaclar DUO+M, ki je najbolj učinkovito in najhitrejše orožje proti aknam. Rezultati so namreč vidni že po 8 urah*. 

*Samoocenjevanje, 45 prostovoljcev, po 1 nanosu

La Roche-Posay je na podlagi znanosti o mikrobiomu mozoljev odkril novo aktivno sestavino Phylobioma, ki omogoča usmerjeni pristop k zdravljenju mozoljev, ogrcev in sledi mozoljev s hitrimi rezultati.

Effaclar so klinično testirali celo na najhujših oblikah nepravilnostih in vseh fototipih kože, lahko pa ga uporabljajo vsi od 10. leta starosti* naprej.

*preizkušeno na 17.000 osebah starosti med 10 in 79 let

To rešitev nove generacije pa ti ne le predstavljamo, temveč se lahko tudi PRIJAVIŠ, jo PREIZKUSIŠ na lastni koži ter z nami DELIŠ svojo izkušnjo, občutke in rezultate!

Pohiti, prijaviš se lahko do 25. septembra!

In še to: 3 izbranke, ki boste delile izkušnjo, boste nagrajene s paketom izdelkov Effaclar, La Roche-Posay