Ariana Grande in Chrissy Teigen prisegata na NAJGRŠO manikuro 'ever' (gel je dobil resno konkurenco!)

Za tale trend smo bili prepričani, da ga nikoli več ne bo nazaj! 💅

Ariana Grande in Chrissy Teigen prisegata na NAJGRŠO manikuro 'ever' (gel je dobil resno konkurenco!) (foto: Profimedia/Cosmopolitan splet obdelava) Profimedia/Cosmopolitan splet obdelava
15. 4. 2021

Gel manikura je dobila hudooo konkurenco, katere zagotovo, ampak res  prav zagotovo, sploh nisi pričakovala!

Na lepotne poličke navdušenk nad lepimi nohti se namreč vračajo ikonični, a žal rahlo neposrečeni "press on" nohti. Gre za umetne nohte, ki jih na svoje naravne zgolj pritisneš oziroma zalepiš (če si med tistimi bolj pogumnimi).

Kozmetični guruji so jih nekaj časa prav po božje častili, saj gre za vnaprej urejene in nalakirane nohte, katerih nanos naj bi vzel zgolj nekaj minutk. Resnica je seveda takšna, da v večini primerov njihovo lepilo ni dovolj močno in hitro popadajo dol (no, razen v scenariju, da so tvoje roke popolnoma pri miru naslednjih štirinajst dni), hkrati pa se na daleč vidi, da gre za manikuro, ki je umetna. 

A v letu 2021 jim bomo očitno dale še eno priložnost! Na "Press on" nohte namreč sveto prisegata mega zvezdnici Ariana Grande in Chrissy Teigen, s pomočjo Youtuberk pa ti razkrivamo nekaj trikov, kako jih na svojih nohtih obdržiš dlje časa!

Pri nanosu "press on" nohtov si pomagaj s triki Youtube mojstric (p.s. te Kiss-ove najdeš tudi pri nas v vsaki bolje založeni drogeriji):

Tole je videti obetavno, se strinjaš?

Preden "press on" nohte začneš nanašati, se prepričaj, kako se bodo zlili s tvojimi naravnimi. V kolikor se ti zdi, da bi jih bilo potrebno malce prirediti, si pomagaj s pilico in ščipalcem. Pri vsakem se prepričaj, da je tvoj naravni noht z umetnim prekrit na obeh straneh.

Naslednji korak je čiščenje in pripravljanje nohtne površine. Za boljši oprijem umetnih nohtov moraš z naravnih odstraniti namaščene sledi, pri tem pa si lahko pomagaš z dobrim dragim razkužilom za roke. Obvezno si uredi tudi svojo nohtno kožico in nežno popili površino nohtov. "Press on" nohte močno pritisni ob svoje in jim dovoli nekaj časa, da se lepilo res prime.

Boš "press on" nohtom dala še eno priložnost ali tole res ni zate?

Fotografije: Profimedia

Preberi še: To je NAJ stajling pomladi, in vse kose imaš verjetno že doma (naš navdih je Lili Čadež)

Priporočamo tudi: Mokasinke so NAZAJ, ampak le, če jih nosiš TAKO (pravijo naše stilistke)