8 trikov za več volumna tvojih las

... ker so prav bujni lasje z bogatim sijajem znamenje zdravja, moči, pa tudi spolne privlačnosti.

8 trikov za več volumna tvojih las (foto: Profimedia) Profimedia
30. 3. 2016

Tudi če imaš tanke in slabe lase, lahko z upoštevanjem frizerskih nasvetov poskrbiš za pravi volumen.

Posveti se jim!

Nekatere ženske imajo že naravno lepe in bujne lase, druge pa pač nimajo te sreče in veliko časa posvetijo temu, da jim vdahnejo volumen.

Brez prevelikega truda in z nekaj preprostimi triki so lahko tudi tvoji lasje bujni. Gre za male zvijače, ki ti jih verjetno tvoj najljubši frizer ne bo razkril in s katerimi lahko tvoji lasje zasijejo v vsej svoji lepoti. Najpomembneje pa je, da so preprosti, poceni in ne zahtevajo veliko časa.

1 Naravno in sijoče

V pol kozarca mlačne vode daj žlico medu in kisa, dobro zmešajte in daj v steklenico z razpršilcem. Umite lase malce podrgni z brisačo, nanesi mešanico in jo vmasiraj v lasišče. Pusti delovati nekaj minut in dobro speri.

2 Za sijaj

Pramen za pramenom navij na navijalke. Ko se ohladijo, jih odstrani, nagni glavo naprej in se počeši. Glavo dvigni in uporabi sprej za lesk las.

3 Lahko tudi to!

Na mokre pramene daj malce pene za volumen, tako da jo naneseš na glavnik in z njim prečešeš lase. Enako lahko narediš s sprejem za lase, vendar pazi, da ga naneseš na koren lasu. S peno ali sprejem ne pretiravaj, saj lahko preveč izdelkov deluje zelo nenaravno.

4 Navijanje in krtača

Z okroglo krtačo suši lase tako, da jih dviguješ od lasišča, drugi del pramena pa posušiš z ravno krtačo, da boš ustvarila sijaj.

5 Sušilnik za lase

To je star trik, za katerega si zagotovo že slišala. Glavo nagni naprej in posuši lase do konca. Potem jo dvigni in pričesko oblikuj samo s prsti.

6 Tupiranje in česanje

Pramen po pramen od korena navzgor las natupiraj. Na koncu ne pozabi lase počesati po vrhu.

7 Umivanje las

Prepogosto umivanje las lahko povzroči izgubo sijaja in volumna. Če pa jih že moraš pogosto umivati, uporabi blag šampon.

8 Nega z učinkom

Uporabljaj šampon za volumen. Če ga boš sprala s hladno vodo, bo ta spodbudila cirkulacijo na lasišču in lasje bodo hitreje rasli pa še močnejši bodo.