5 načinov, kako nanesti PARFUM (do zdaj si to zagotovo počela narobe!)

Ni vseeno, kakšnega izbereš in kam ga naneseš!

5 načinov, kako nanesti PARFUM (do zdaj si to zagotovo počela narobe!) (foto: Profimedia) Profimedia
10. 2. 2021 | Promocijsko sporočilo

Dišavo običajno nanesemo na vrat in morda celo po oblačilih. Spoznaj še druga mesta, s katerimi boš kar najdlje obržala svoj najljubši vonj.

Notranja stran zapestij

Če želiš, da bo učinek še dolgotrajnejši, pred tem na kožo nanesi losjon brez močnega vonja, ki bo še podaljšal njegovo trajanje.

Lasje

Namesto kože nadišavi lase in tako boš vonj po parfumu zadržala ves dan. Ne škropi dišave neposredno nanje, da jih ne izsušiš, pač pa poškropi krtačo za lase ter se nato počeši. Tako se bo vonj enakomerno razporedil po celotni dolžini las.

Za koleni

Nežna koža na zadnji strani kolen je tanka, krvne žile pa so tik pod površjem, zato se ta predel hitro segreje, s toploto pa se okrepi učinek parfuma.

Hrbet

Morda se sliši nenavadno, a hrbet je idealen za nanašanje parfuma. Njegov vonj bo na subtilen in nevsiljiv način čutiti ves dan. Potisni stekleničko parfuma pod majico na hrbtni strani telesa in dvakrat poškropi hrbet.

Popek

Kapljico parfuma nanesi na prste in z njimi na predel popka. Trik, ki ne bo zaradi dolgotrajnega učinka parfuma razveselil le tebe, pač pa nedvomno tudi tvojega dragega.

Spoznaj dišave, ki to bodo navdušile (in so idealna ideja za valentinovo darilo!)

Ko se češnjevi cvetovi umaknejo sladkim češnjam, naznanijo prihod toplejših sončnih dni. L'Occitanova nova pomladna dišavna kolekcija Sadni češnjevi cvetovi v omejeni izdaji uteleša družabnost in radodarnost Provanse.

Navdušila te bo s svojimi cvetnimi, sadnimi in citrusnimi notami, ki spominjajo na osvežilni tonik. Kolekcija obsega toaletno vodico v pršilu in priročnem roll-onu ter izdelke za nego telesa, prav vsi pa so obogateni s cvetno vodico češnjevih cvetov in izvlečkom iz višnje iz Luberona.

Kaj pa moški?

Brez skrbi, L'OCCITANE nanje ni pozabil. Tik pred valentinovim so na police prišli trije novi parfumi za dinamične moške. Si vedela, da je v vsakem moškem nekaj dvojnosti? Divji sanjač, senzibilen šarmer ali prefinjen pustolovec … Kateri parfum boš izbrala zanj?

Nove dišave in čudoviti darilni paketi iz L'OCCITANA, ki nikoli in nikogar ne razočarajo, te že čakajo v njihovih trgovinah v spletni trgovini. Za še bolj dišeče in zaljubljene valentinovo! 

Celotna ponudba je že na voljo v trgovinah L'OCCITANE in spletni trgovini www.loccitane.si.