FOTO in VIDEO: Poglej, kako čudovito smo se imele na sobotni 5. Cosmo konferenci 🎀

V soboto je Cosmo uredništvo v Mestnem muzeju v Ljubljani gostilo že 5. Cosmo konferenco, ki je bila letos posvečena tematiki ženskega zdravja. Prelistaj po foto galeriji. 

11. 10. 2022
Slika 1/22

V soboto je Cosmo uredništvu gostilo že 5. Cosmo konferenco, ki je tokrat potekala na temo ženskega zdravja. Mimogrede, za te čudovite balone so poskrbeli pri podjetju Arbadakarba. Pobrskaj med utrinki in preveri, kako lepo smo se imele -≥≥≥

Aleksandra Saša Prelesnik

Za nami je torej že 5. Cosmo konferenca, na kateri smo delili odgovore na vsa vprašanja o (ženskem) zdravju, ki si si jih zastavljala v zadnjem letu (pa si jih nisi upala vprašati drugih)

Tudi letos smo ti na Cosmo uredništvu pripravili kopico dobih vsebin, izvrstnih predavanj z vrhunskimi predavatelji, luštnega druženja in polno roza kotičkov, kjer si lahko izvedela za vse novosti, ki si jih do zdaj morda spregledala.

Tema letošnje konference?

Žensko zdravje, pri čemer so strokovnjaki z različnih področij odgovarjali na najbolj pereča vprašanja o zdravju in dobrem počutju žensk.

Tudi letos je bil program sestavljen iz dveh sklopov, na katerem smo prisluhnili dvem predavanjem, dvem delavnicam in dvem okroglim mizam, o čem točno je bilo govora pa se lahko prepričaš TUKAJ

Na uredništvu bi se še enkrat zahvalili vsem pokroviteljem dogodka; blagovnima znamkama NOTUS in VITAMIN WELL, spletni trgovini ANSWEAR, kleti JERUZALEM ORMOŽ, blagovni znamki SWY, organizaciji EUROPA DONNA, podjetju MERIT, PLANS DESIGN in PHARMAGEA, ustvarjalcem balonov ARBADAKARBA, cvetličnim mojstrom SANJSKEGA ŠOPKA, kateringu ZVEZDA ter čudovitima glasbenicama Juliji in Zali (duo De Liri). 

Tukaj pa si lahko pogledaš še VIDEO reportažo:

Fotografije: Aleksandra Saša Prelesnik

Video: Danijel Čančarevič