"Kako sem na Instagramu pridobila skoraj 16k sledilcev" (odgovarja Nina Štefe @časzakavo)

S poljubčki, pravilnimi ključniki in baloni, a to ni vse ...

"Kako sem na Instagramu pridobila skoraj 16k sledilcev" (odgovarja Nina Štefe @časzakavo) (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv

# Nasvet št. 1

Povezovanje. Za dodatno izpostavitev na Instagramu lahko poskrbiš z oznako večjih profilov na lastni fotografiji, s čimer si povečaš možnost, da te ti izpostavijo. Tako je v tem primeru @hribovc objavil mojo fotografijo in mi prinesel nove sledilce ter nove všečke.

# Nasvet št. 2

Z uporabo pravilnih ključnikov si zagotoviš večjo vidnost. Zavedaj se, da je uporaba oznak na Instagramu nujna. Je možnost za brezplačno oglaševanje in odlična priložnost, da te drugi profili opazijo. Instagram ponuja tudi vpogled dosega ključnikov, tako lahko pripraviš strategijo, katere je sploh smiselno uporabljati.

# Nasvet št. 3

Deljenje pomembnih dogodkov. Pozovi sledilce h komentiranju, tudi tako lahko tvoja objava doseže več ljudi. Čeprav je Instagram vizualna platforma, ne pozabi, da je zelo pomembna tudi vsebina pod objavo. Poveži se, bodi iskrena in nagovori ljudi, ki ti zaupajo in sledijo.

# Nasvet št. 4

Izkoristi opis vsebine objave, da se približaš sledilcem. Pokaži svojo ranljivost, deli slabe dni, napake in malenkosti, ki tebe naredijo takšno, kot si. Ljudje smo naveličani popolnih iluzij. Verjemi, da se bodo sledilci tako lažje poistovetili s teboj in te še bolj sprejeli. Nihče ni popoln.

# Nasvet št. 5

Nagradne igre. Čeprav nekateri profili ta način pridobivanja sledilcev že pošteno izkoriščajo in na svoj profil privabijo lovce nagrad in ne svojih ciljnih skupin, je vsake toliko časa dobro izpeljati kakšno nagradno igro, da se povežeš še z drugimi profili in jih podpreš.

Si želiš izvedeti še več Insta TRIKOV?

Nina Štefe je ena od predavateljic na 3. Cosmo konferenci, ki se bo 30. septembra zgodila v Mestnem muzeju v Ljubljani. ❤️

Ker nam z velikim zanimanjem za članke o sreči in temah, kako postati in ostati srečna, kažeš, kako pomembna tema je to zate, se je Cosmo odločil, da ti na tvoji poti do sreče stoji ob strani.

Več o konferenci, programu in vstopnicah si lahko prebereš TUKAJ

Pokrovitelji

Nivea
Nivea
Sportina
Skaza
Aperitivo Rosato
Keune
L`Oréal
Zvezda
DM