Kako zasijati srečna z vsem, kar imaš in prav takšna, kot si? Pridruži se nam na 3. Cosmo konferenci, kjer bodo svoje izkušnje in nasvete z nami delili uspešne Slovenke in Slovenci. 😍

KDAJ? 30. september 2019

KJE? Mestni muzej Ljubljana

CENA: 20€ / osebo

Ker nam z velikim zanimanjem za članke o sreči in temah, kako postati in ostati srečna, kažeš, kako pomembna tema je to zate, se je Cosmo odločil, da ti na tvoji poti do sreče stoji ob strani.

In ne samo Cosmo, tudi cela četa Slovenk in Slovencev, ki jim na tem področju zelo dobro uspeva.

Bodi z nami! 

Na 3. Cosmo konferenci ti letos pripravljamo dva sklopa predavanj, okroglih miz in delavnic, postregli bomo z zelo zanimivimi tematikami s področja življenjskega sloga, mode, ljubezni in lepote.

Odgovarjali bomo na vprašanja, kot so kako postati svoja najboljša različica, kako se obleči, da boš z le nekaj kosi v omari videti fantastično, kako se sprejeti točno takšna, kot si (pa čeprav z nekaj kilogramčki preveč), kako tudi brez ličil izgledati fantastično, kdaj se izklopiti in si življenje organizirati tako, da boš imela občutek, da si vsak dan na počitnicah, ter kaj potrebujemo, da lahko na Instagramu zgradimo blagovno znamko.

Ampak tukaj se zabava še ne zaključi ...

#1 COSMO TRŽNICA

Cosmo tržnica bo vnovič postregla z modno-lepotnimi sladkorčki, nagradnimi igrami in ostalimi posebnimi presenečenji, ki jih ne želiš zamuditi. Preposto obožuješ lepotne novosti? Potem preprosto ne smeš manjkati! 

#2 OMARA SLAVNIH

Cosmo omara slavnih je tradicija. Tudi letos imaš priložnost, da pobrskaš med oblačili naših gostov in svojo garderobo brezplačno osvežiš ali popestriš. Že komaj čakaš? Ne pozabi: kdor prej pride, prej melje. 😉

Več o dogodku bomo razkrili v prihodnjih dneh, zato vsake toliko nikar ne pozabi pokukati na TALE link. 

Pokrovitelji

Nivea
Nivea
Sportina
Skaza
Aperitivo Rosato
Keune
L`Oréal
Zvezda
DM