Vabljena na prvo slovensko Cosmo konferenco

Z velikim navdušenjem razkrivamo, da bomo 26. septembra 2017 organizirali prvo Cosmo konferenco, nepozaben dogodek, o katerem se bo govorilo še nekaj časa. Si ga čisto zares upaš zamuditi? ;)

Bodi z nami!

KDAJ: 26. september 2017 ob 15.30

KJE: Narodna galerija, Ljubljana

CENA: 8 evrov/obiskovalko

AKCIJA!!!: 3 za 4 (3 kupijo, ena gratis)

Na konferenci bo kar šest predavanj in okroglih miz o upravljanju financ, iskanju notranje motivacije, o tem, kako si izoblikovati stil, uspeti na družabnih omrežjih, (po)stati fit in ohranjati lastni mir, za poslastico pa boš lahko spoznala slavne in uspešne ženske, ki bodo razpravljale o tem, kako se v sodobnem svetu znajti med vsemi ovirami na kariernem, družinskem področju ter v odnosih.

  • VODITELJICA  COSMO KONFERENCE: Konferenco bo povezovala in vodila simpatična televizijska voditeljica, ljubiteljica estetike in oblikovalka Tara Zupančič.
  • Več o predavateljicah in gostjah si preberi TUKAJ.
  • Program in urnik ter ostali sladkorčki pa TUKAJ.

Cosmo tržnica

Konferenci sledi Cosmo tržnica z modno-lepotnimi smernicami, uporabnimi vajami za fit postavo, predlogi za zdrave obrok, nagradnimi igrami in posebnimi presenečenji. Nikar ne zamudi tudi delavnice ličenja, kjer se boš od profesionalcev naučila hitrih trikov za ličenje za v službo, na zabavo ali zmenek.

Omara znanih 

Na Cosmo konferenci boš imela neponovljivo priložnost, da pobrskaš med oblačili slavnih in svojo garderobo čisto brezplačno popestriš s kosom iz omare znanih. Svoje top kose bodo v omaro slavnih prispevale Tara Zupančič, Nika Veger in Ajda Sitar, Barbara Žgalin, Tina Štrubelj, Cosmo uredništvo, ...  Že komaj čakaš? Predlagamo ti, da do takrat izpiliš svoje "grebatorske" sposobnosti in na konferenco ne zamujaš, saj veš, kaj pravi pregovor, da kdor prej pride, prej melje.

PRESENEČENJE: Psst!!

Vsaka obiskovalka prejme VREČKO PRESENEČENJA v vrednosti 20 € + preizkusi vse, kar bo tisti dan na voljo.