Foto utrinki prve Cosmo konference

Rožnata preproga in baloni so v torek pred Narodno galerijo napovedali prvo Cosmo konferenco. Dogodek za vsa dekleta, ženske, dame in vsesplošne modne navdušenke, ki so želele iz prve roke izvedeti skrivnosti uspeha modnih blogerk in podjetnic ter se podpisati pod trditev, da smo ženske superjunakinje sodobnega časa.

27. 9. 2017
Slika 1/68

Brez selfijev ne gre!

Primož Predalič

Prva Cosmo konferenca se morda res sliši kot dogodek, ki v prvi plan postavlja nove lepotne in modne trende, pa vendar so okrogle mize in predavanja poskrbela, da je bil veliko več od tega. Od tega kako upravljati svoje finance in kako oblikovati svoj prepoznavni slog, do skrivnosti uspeha v življenju ter na družabnih omrežjih - vse to iz ust prepoznavnih Slovenk, modnih blogerk, podjetnic in motivatork, ki so obiskovalke opremile z bogatimi izkušnjami in popotnicami za uspešno pot v svetu mode ter medijev.

In ja, ker se je pod dogodek le podpisala #CosmoEkipa, je dogajanje zaokrožilo druženje med stojnicami Cosmo lepotilnice, na kateri so se predstavile blagovne znamke Catrice, Kabuki, Revlon in saloni Mič Styling, ter ogledovanje izdelkov na Cosmo tržnici Medexa, Mannerja, s.Oliverja in Smile Concept stora.

Vsem ljubiteljicam slovenskega dizajna je bil namenjen kotiček ‘Cosmo ljubi slovensko’, v okviru katerega so svoje izdelke na ogled postavile blagovne znamke Boopack, Zulu in Maja Štamol Droljc, zdrav duh v zdravem telesu pa smo tokrat uresničili z Martino Razinger, Nušo Gnezda, Natašo Rhind-Tutt ter X Body vadbo pod okriljem nekdanjega smučarskega skakalca Damjana Frasa.

Piko na i večeru je dodalo še nakupovanje v omari slavnih, po kateri so lahko pobrskale izbrane obiskovalke in si domov brezplačno odnesle svoj najljubši kos, ter seveda mnogoteri žrebi nagradnih iger naših pokroviteljev, s katerimi je popoldansko razvajanje v ženski družbi postalo še za odtenek zabavnejše. In ker slika pove več kot tisoč besed, lahko več dogajanja ujamete v fotogaleriji.

Utrip dogajanja si lahko ogledaš še v videoreportaži.