Želiš postati TIKTOK zvezda? TAKO ti bo uspelo!

Ej ti! Veš, kaj so stich, duet, znaš dobro editirat videe in imaš talent za zabavo? 😎 Potem si že na pol poti do TikTok zvezdnice!

Želiš postati TIKTOK zvezda? TAKO ti bo uspelo! (foto: Profimedia) Profimedia
13. 11. 2020 | Promocijsko sporočilo

Mercator te vabi v novo skupnost oziroma šolo za bodoče spletne zvezdnike in zvezdnice! Na priljubljenem družbenem omrežju TikTok so odprli MTikTok Akademijo, novo platformo, ki te bo pognala med zvezde!

MTikTok Akademija

Mercator je zagnal MTikTok Akademijo, v kateri daje priložnost vsem mladim, od 15. leta starosti, da pokažete svoje ustvarjalne, video in komične veščine. Vsi, ki se boste vpisali v Akademijo, boste lahko sodelovali v izzivih in se učili od TikTok influencerjev, ki vas bodo usmerjali pri ustvarjanju, vam pokazali trike za doseganje na tone ogledov in vam razkrili skrivnosti dobrih TikTok vplivnežev.

Delali boste z vplivneži in slovenskimi glasbeniki

Akademiji so se že pridružili najbolj uveljavljeni slovenski TikTok vplivneži, katerih imena razkrijemo kmalu. Spoznali jih boste v vlogi mentorjev, saj vam bodo pomagali z idejami, pri snemanju in montaži … Pot do zvezd ni lahka, a tisti, ki si dokazali, da se v ustvarjanju vsebin lahko najboljši, boste za svoje delo prejeli plačilo. V MTikTok Akademiji bodo sodelovali tudi priljubljeni slovenski glasbeniki, saj boste v svojih videih uporabljali njihovo glasbo.

Postani del MTikTok Akademije

Torej, če veš, kaj so stich, duet, znaš dobro editirat videe, imaš talent za zabavo in razumeš TikTok, je to priložnost zate! Kaj še čakaš? Pridruži najboljši TikTok skupnosti v Sloveniji = mTikTokAkademiji! Uči se od najboljših, ustvarjaj, postani TikTok zvezda in zasluži! 

Več na www.mtiktokakademija.si.

Foto: Profimedia, Promocijsko gradivo / MTikTok akademija