Zeleno pisarniško vzdušje

Ne, ne bomo govorili o ekološkem obnašanju v pisarni, ker smo prepričani, da se tako in drugače trudiš biti ekološko naravnana v svojem delovnem okolju, pač pa bo tekla beseda o tem, kako koristno je imeti v pisarni nekaj zelenega.

18. 12. 2009

Barve na človeka vplivajo predvsem psihološko, zato poskrbi, da boš v pisarni obdana z zeleno barvo – na primer z rastlino.

Kako zelena deluje?

Zelena barva je pozitivna barva, ki na splošno deluje pomirjevalno. V pisarni bo učinkovala harmonično in vplivala na vsesplošno razumevanje, kar je točno to, kar potrebuješ na delovnem mestu. Ker zelena barva spodbuja stike med ljudmi in pomirja razdražene živčke, boš ob pogledu na nekaj zelenega hitro pripravljena razrešiti nastale težave. Pogled na zeleno barvo te bo navdal tudi z novo energijo in z njeno pomočjo se boš znebila strahu pred neuspehom.

Razširi zeleno vzdušje tudi med sodelavci

Za novoletno darilo letos vsakemu sodelavcu kupi majhno zeleno rastlino. Zelena barva bo v vašem delovnem kolektivu spodbudila tudi kreativnost, izboljšala produktivnost in zmanjšala raven stresa.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri