Že veš, kateri je tvoj stil?

Se ti že nekaj časa zdi, da si prerasla okvire svojega dosedanjega življenjskega stila? Veš, da od življenja in od sebe pričakuješ in želiš več, a še ne veš, kako bi se svoje stilske preobrazbe lotila?

12. 5. 2008

Banke nas s svojim širokim spektrom ponudbe spremljajo praktično od rojstva, pa vse do pozne starosti. A kot se skozi življenjska obdobja spreminjaš ti, tako se tebi in tvojim novim potrebam prilagaja tudi ponudba njihovih storitev. Zato je toliko bolje vsaj malo poznati asortiman njihove ponudbe, saj se boš v poplavi konkurenčnih ponudb na finančnem področju lažje odločaš za tisto banko in tisti paket ponudb, ki sta ti najbolj pisana na kožo.

Najdi svoj stil

Pri UniCredit Bank so se zato, da bi tudi ti pogumneje prevzela aktivnejšo vlogo pri oblikovanju svojega varnejšega jutri, domislili prav posebne akcije: Izberi svoj stil in zadeni stilsko preobrazbo!

Že veš, kateri?

Pomisli najprej:

 • Še vedno uživaš tipično študentsko življenje? Z denarjem shajaš iz meseca v mesec in na jutri še ne misliš – vsaj ne čisto zares? Si torej Cimer?

 • Si že vstopila v svet odraslih in počasi že razmišljaš o plemenitenju svojega denarja? Že veš, kako se tega lotiti? Poišči več informacij v skupini Standard!
 • Morda pa si svoje življenjsko poslanstvo ta trenutek našla kar v karieri, a ti pri tem za razmišljanje o financah ne ostaja ravno veliko časa? Morda si zrela za stil Master.
 • No, morda pa te v življenju bolj zanima, kako bi ga v polnosti užila, razmišljanje o denarju pa je tako ...? Lahko, da ti je na kožo pisan stil Luksuz.
 • Zdaj je pravi trenutek

  Obišči www.unicreditbank.si in izberi enega od stilov, ki te najbolje opiše. In ne spreglej, da z malo sreče lahko zadeneš pravo stilsko preobrazbo pod vodstvom vrhunskega stilista in – seveda - bančni paket po tvoji meri.

  Oglasno sporočilo

  Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

  Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
  Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

  zapri