Zagotovite si svetlo prihodnost z interdisciplinarnim študijem prava in managementa infrastrukture in nepremičnin na Evropski pravni fakulteti!

Zagotovite si svetlo prihodnost z interdisciplinarnim študijem prava in managementa nepremičnin na Evropski pravni fakulteti! Spodaj najdeš nekaj zares dobrih razlogov, zakaj je študij Prava in managementa infrastrukture in nepremičnin na Evropski pravni fakulteti prava izbira zate!

Zagotovite si svetlo prihodnost z interdisciplinarnim študijem prava in managementa infrastrukture in nepremičnin na Evropski pravni fakulteti! (foto: Unsplash.com/Christin Hume) Unsplash.com/Christin Hume
6. 2. 2018 | Promocijsko sporočilo

Spodaj najdeš nekaj zares dobrih razlogov, zakaj je študij Prava in managementa infrastrukture in nepremičnin na Evropski pravni fakulteti prava izbira zate

1. Potreba po strokovnjakih s področja prava in managementa nepremičnin narašča

Leto 2017 je znano kot najbolj živahno (če ne celo rekordno!) leto na področju trga nepremičnin.

Cene nepremičnin so narasle, od tu se je nadaljeval trend rasti števila sklenjenih poslov in prometa z nepremičninami, kar je prineslo rekordno število kupoprodaj v zadnjem desetletju.

Na podlagi rasti trga nepremičnin narašča tudi potreba po novih strokovnjakih, ki bodo znali uspešno kljubovali tudi najzahtevnejšim nepremičninskim poslom ter strokovno uporabljali pridobljena pravna in nepremičninska znanja. Bodisi se odločaš za samostojno podjetniško pot ali prijavljaš na privlačen razpis za nepremičninskega strokovnjaka, ti bosta prava izobrazba in uporabno znanje še kako pomagala na poti do uspeha.

2. EVRO-PF je edina fakulteta, ki ponuja 3-stopenjski študijski program Prava in managemenat (infrastrukture) nepremičnin

Možnosti za izobraževanje na področju nepremičnin je v Sloveniji relativno malo.

Evropska pravna fakulteta je edina fakulteta, ki ponuja celovit tristopenjski študij na specifičnem področju prava in managementa nepremičnin. Njena prednost je tudi ta, da kot članica Nove univerze, svoje študijske programe izvaja na dveh lokacijah – v Novi Gorici in v samem središču mesta Ljubljana.

3. Študij dostopen tudi zaposlenim

Z vpisom na študijske programe Prava in managementa (infrastrukture) nepremičnin posameznik pridobi priložnost za začetek ali nadgradnjo svoje karierne poti na nepremičninskem področju, kar velja tudi za že zaposlene v podjetjih.

Študij vam omogoča pridobitev dodatnih kompetenc in specifičnih znanj za večjo konkurenčnost na domačih in mednarodnih trgih dela. Študij je dostopen tudi na daljavo prek eUniverze, kar omogoča fleksibilnejše učenje tudi tistim, ki želijo študirati od doma ali so že zaposleni.

EVRO-PF

4. Možnost brezplačnega študija in pridobitve štipendije

Dodiplomski visokošolski strokovni študijski program Pravo in management infrastrukture in nepremičnin na EVRO-PF je svojevrsten interdisciplinarni študij, zato vam teme, kot so vodenje infrastrukturnih projektov, civilni pravni postopki, tehnike prostorskega planiranja, management investicij, prostorsko planiranje, procesi investiranja in gradnja objektov, ter številne druge, ne bodo več tabu.

Znanje pa lahko študentje nadgradijo tudi na podiplomskem magistrskem in doktorskem študijskem programu Pravo in management infrastrukture in nepremičnin 2. in 3. stopnje.

Na drugi stopnji fakulteta ponuja možnost brezplačnega koncesioniranega študija in pridobitve štipendije. Fino, kajne?

5. Karierna pot diplomantov

Namen podiplomskih študijskih programov s področja prava in managementa nepremičnin je oblikovanje poklicnih profilov za dela na vseh področjih, ki so povezana s tovrstno problematiko.

Podiplomski študijski programi združujejo teoretske, metodološke in aplikativne discipline, ki zagotavljajo postopnost razvijanja interdisciplinarnih znanj, ki širijo zaposlitvene možnosti diplomantov in omogočajo kontinuiteto študija.

Diplomant s področja prava in managementa nepremičnin bo pridobil sposobnosti in znanja za upravljanje ter vodenje nepremičninskih pravnih zadev, investicij, naložb, nepremičninskih projektov ter strateških in strokovnih odločitev v zvezi z nepremičninsko stroko z uporabo sodobnih kvalitativnih in kvantitativnih tehnik in sodobnih informacijskih sistemov.

Pogoje za vpis si lahko ogledaš TUKAJ.

Študij

Razkrivamo še nekaj dobrih razlogov, zakaj izbrati študij na Evropski pravni fakulteti:

  • Ker fakulteto odlikujejo kakovostni študijski programi, vrhunski akademski kader, prijazne strokovne službe, povezovanje teorije s prakso in praktična uporabnost pridobljenega znanja.
  • Da bi se še bolj približala študentom, je po zgledu priznanih tujih univerz uvedla e-izobraževanje, s katerim sledi trendom sodobnega družbenega razvoja.
  • Fakulteta sodeluje z mnogimi sorodnimi institucijami ter drugimi partnerji v mednarodnem okolju.
  • Fakulteta kot prva v Sloveniji ponuja študentom tudi možnost brezplačne večmesečne študijske izmenjave na Mississippi College School of Law, v mestu Jackson, v ZDA.

Vabljena na informativne dneve, ki bodo potekali v Ljubljani in Novi Gorici:

9. februarja ob 12. in 15. uri v Ljubljani (Cankarjevo nabrežje 11) in istočasno v Novi Gorici (Delpinova ulica 18b) ter

10. februarja ob 10. uri v Ljubljani in Novi Gorici.

Več informacij najdeš na: www.evro-pf.si.

Fotografije: Unsplash.com/Becca Tapert, Christin Hume in Aaron Burden