Z združenimi močmi za mlade iz socialno ogroženega okolja

Ekipa S projecta in S kuharske akademYe, ki pomaga mladim iz socialno ogroženega okolja pri pridobivanju potrebnih znanj in izkušenj za izboljšanje zaposlitvenih možnosti, je pričela s sodelovanjem z Janijem Jugovičem, mladimkulinaričnim ustvarjalcem, ki sta mu ideja in vizija S projecta zelo blizu.

27. 2. 2013

Jani Jugovič o pričetku sodelovanja z S projectom:

"Počaščen sem, da sem lahko del takega projekta kot je S project, ker se mi zdi pomembno, da se mladim, ki so pomoči potrebni, pomaga. V preteklosti sem tudi sam šel čez marsikatero oviro in se velikokrat odločal napačno in sedaj vem, da bi mi bilo lažje priti do svojih ciljev, če bi že takrat obstajalo kaj podobnega, kot je S project. Sebe vidim v S project-u kot odličnega mentorja mladim, kajti mislim, da jim lažje pomagam zaradi moje preteklosti in tudi željan sem predajati svoje znanje naprej. Način delovanja S projecta mi je dejansko pisan na kožo."

Pričetek sodelovanja bo okronan z že tradicionalno S večerjo, katero bo Jani pripravil skupaj z udeleženci druge S kuharske akademYe, ki se odvija v restavraciji Dama v Ajdovščini.

Tokratna S večerja je namenjena 'razvajanju za dame', saj se bo zgodila na Dan žena, v petek, 8. marca 2013, ob 19:00.

Izkupiček S večerje je namenjen financiranju programa S kuharske akademYe, ki v tem trenutku izobražuje, usposablja in ustvarja priložnosti za 12 mladih bodočih kuharskih mojstrov.

Kdor si želi kulinaričnega razvajanja in hkrati tudi podpreti projekt S kuharske akademYe, najde vse informacije o S večerji na FB strani S project.