Ypsilon Mladi vabijo na delavnice Excela, Worda in InDesigna!

V mesecu novembru pripravljajo Ypsilon Mladi različne brezplačne in nekaj plačljivih delavnic Excela, Worda in Indesigna, na katere si lepo vabljena.

Ypsilon Mladi vabijo na delavnice Excela, Worda in InDesigna! (foto: shutterstock) shutterstock
29. 10. 2014

Ypsilon Mladi je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga skozi celo leto soustvarjajo v sodelovanju z Microsoftom. Je glavni projekt kampanje e-Skills for Jobs 2014, ki jo izvaja Evropska komisija.

Za več znanja z Ypsilon Mladi!

V mesecu novembru so za tako pripravili naslednje delavnice:

  • 5. november ob 17. uri = Spoznaj se z MS Office Excelom (osnovno)

Brezplačno bodo poskrbeli, da tvoje znanje Excela ne bo več pomanjkljivo znanje in da vnašanje podatkov v seminarsko nalogo ne bo večna težava pred oddajo pisnih izdelkov.

PRIJAVE sprejemajo TUKAJ!

  • 11. november ob 17. uri = Nadgradi svoje znanje MS Office Excela (nadaljevalni)

Ti osnovna uporaba Excela ne povzroča težav, nadgradnja pa stoji na nekoliko majavih tleh? Delo s formulami in uporaba različnih funkcij po njihovi delavnici ne bo več korak stran.

PRIJAVE sprejemajo TUKAJ!

  • Vikend delavnica (14. novembra med 16. in 20. uro ter 15. novembera med 9. in 18. uro) = Kreativno ustvarjanje z InDesignom

Poigravanje s stili in filtri še nikoli ni bilo tako zabavno, zato te vabijo na vikend delavnico, kjer se boste spogledovali z osnovnimi veščinami InDesigna (več informacij si lahko ogledaš tukaj). Cena: 30 EUR (za 16-urno delavnico)

PRIJAVE sprejemajo TUKAJ!

  • 18. november ob 17. uri = Še nikoli tako preprosta uporaba MS Office Worda!

Seminarska naloga končana, tebe pa je bolj kot ocene strah, kako boš uredila kazalo? Da oblikovanje besedil ne bo več težava, so zate pripravili brezplačni tečaj MS Office Word, kjer se boš naučila celostnega urejanja besedil in dokumentov, poleg osnovnih funkcij pa boš posegla tudi po tistih "zavihkih", ki se jim ponavadi raje izogneš.

PRIJAVE? Tukaj!

  • 25. november ob 17. uri = Obvladaj MS Office Excel! (napredni)

Ovladaš osnovne in dodatne funkcije Excela, a vseeno verjameš, da se v tem programu skriva še nekaj – več? Zate so pripravili NAPREDNO delavnico Excela, kjer se boste naučili stvari, ki bodo še dodatno nadgradile tvoje znanje! Cena: 10 eur

PRIJAVE sprejemajo TUKAJ!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri