Vrhunska kulinarika je dobra za posel

Le kaj imajo poslovna srečanja, sestanki in novinarske konference skupnega z vrhunsko kulinariko? Resnici na ljubo: zelo veliko ;)

3. 5. 2011 | Promocijsko sporočilo

Medtem ko je nekoč veljalo, da so se najbolj trdne poslovne vezi in z njimi najboljši posli sklepali po domače t.j. ‘za šankom’, danes velja, da ta sklenejo zares vrhunski kulinarični užitki in najbolj žlahtne kapljice.

Prava zgodba, prava lokacija in pravi pristop

V obilici poslovnih dogodkov in konferenc se povabljenih gostov, sodelavcev in partnerjev zagotovo najbolj dotaknejo tista srečanja, ki na nek način izstopajo iz sivine povprečja. Tista, ki so torej na nek način nevsakdanja, in tista, ki udeležence kakorkoli presenetijo.

Poznavalci pravijo, da takšne dogodke običajno odlikujejo:

  • dober koncept oz. zgodba dogodka,
  • ustrezna lokacija
  • in nenazadnje svež ter domiselen kulinaričen pristop.

Z vsem tem se profesionalno ukvarja tudi podjetje LIFE catering.

LIFE catering za navdušujoč poslovni dogodek

Gre za podjetje z bogatimi izkušnjami organizacije poslovnih dogodkov, saj so v dobrem desetletju ustvarili že številne zgodbe in uspešno realizirali preko 400 poslovnih dogodkov, prireditev, team building srečanj, kongresov in raznovrstnih motivacijskih treningov.

Svoje poslanstvo vidijo predvsem v ustvarjanju nepozabnih kulinaričnih doživetij. Predani so kulinaričnemu razvajanju, kreativni pripravi hrane in oblikovanju posebnih občutkov.

Odlikuje jih širok asortiman storitev, med drugim ponujajo tudi:

  • kulinarične delavnice,

Izvajajo delavnice na različnih lokacijah po Sloveniji in na Hrvaškem. Na delavnicah je poskrbljeno za celostno storitev; od strokovnega vodenja, motivacijske izkušnje, priprave recepture, opreme prostora in organizacije ostalih dodatnih kuharskih elementov. Organizirajo enostavne-tematske kuharske delavnice kot tudi velike kuharske projekte, kjer lahko ustvarja tudi do 300 udeležencev.

  • piknike,

Poskrbijo za piknike v naravi tako za manjše skupine kot tudi za take, kjer se postreže tudi do 600 gostov. Piknike organizirajo na več kot štiridesetih lokacijah po Sloveniji in na Hrvaškem. Posebno pozornost posvečajo nepozabnim lokacijam, tematsko obarvani kulinariki in prešernemu zadovoljstvu gostov.

  • eko catering,

Ekipa LIFE Catering poskrbi tudi za celostni ekološki catering, kjer poleg hrane na catering vnesejo tudi vse ostale naravne in reciklirane elemente. Poskrbijo za ločevanje odpadkov in tudi poskrbijo za vse potrebne certifikate.

  • kulinarična darila,

Kulinarika je kaj lahko tudi nadvse unikatno poslovno darilo. Izdelke pripravijo, izberejo najboljše sestavine, jih izdelajo, oblikujejo in tudi znamčijo. Njihova ponudba vključuje izdelke, ki potešijo raznovrstne želje od preprostih čokolad, domačih keksov do zahtevnejših kulinaričnih daril.

  • zabavno kulinariko,

Ne zanemarijo niti ustvarjanja odličnega vzdušja in kulinaričnega zadovoljstva na raznovrstnih zabavah. Njihova prisotnost na rojstnodnevnih zabavah, obletnicah in ostalih družabnih dogodkih bo izdatno popestrila dogajanje in zadovoljila goste.

Vse to in še več si lahko prebereš na njihovi spletni strani, s kulinaričnimi drobtinicami, namigi in nasveti  pa redno osvežujejo tudi svoj fb skupino LIFE Catering.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri