Veselo vzdušje v pisarni

Začel se je veseli december, naj bo tako vzdušje tudi v tvoji službi.

1. 12. 2009

Če delaš v odlični ekipi, v kateri je celo leto vzdušje pozitivno, potem imaš srečo in delo jemlješ kot zabavo. Če pa ni ravno tako rožnato, izkoristi veseli december in med sodelavce vnesi kanček prazničnega vzdušja.

Obdarovanje

Razveseli sodelavce z mini darilci za Miklavža, Božička ali Dedka Mraza, lahko pa darila prineseš tudi kar tako – namesto dobrega moža bodi 'dobra sodelavka'.

Sladkanje

Speči piškote ali kakšno okusno sladico in jo prinesi v službo, da se bodo lahko vsi sodelavci v času malice posladkali in dvignili raven hormona sreče.

Mini party

Ob koncu tedna organiziraj službeno zabavo, na katero so vabljeni vsi, vstopnica pa naj bo za vsakega drugačna – en naj prinese kanapeje, drugi pijačo, tretji piškote in pecivo, četrti plastične krožnike in kozarčke … tako boste imeli vse potrebno za odlično zabavo. Le prej se dogovorite, kdo bo prinesel kaj.

Povabi jih na kuhančka

Če v službi nimate možnosti prirediti prednovoletne zabave, pa sodelavce po delovniku povabi na kuhano vino ali ogled z lučkami okrašenega mesta. To je odlična priložnost za poglabljanje dobrih odnosov s sodelavci.

Pomoč

Ko se bo sodelavka zaradi prihajajočih praznikov znašla pod kupom papirjev, se javi, da ji boš pomagala urediti dokumente, da bo lahko pravočasno odšla na praznovanje veselega decembra.

Dobra volja vsepovsod

Ne oziraj se na slabo voljo zagrenjenih sodelavcev, ki sovražijo praznike, in kar cel mesec širi dobro voljo po pisarni. V prijetnem okolju se tudi težko delo ne bo več zdelo tako naporno.