V nov jutri z novim bančnim svetovalcem

Čeprav se ti včasih ne zdi tako, je v resnici vsak dan po svoje čisto nov dan. Saj veš: Vse se spreminja ali, kot je davno tega rekel že Heraklit: Vse teče!

10. 4. 2008

In tako kot se ljudje spreminjamo, pogosto le zelo subtilno in povsem neopazno, tako se skozi spreminjajoča se življenjska obdobja spreminjajo tudi naše potrebe ...

Za lepši jutri

... in z njimi naši, takšni in drugačni, spremljevalci.

Eden od takšnih spremljevalcev na naši poti so slej ko prej tudi banke, ki nam s svojimi storitvami poskušajo pomagati pri oblikovanju lepše sedanjosti in prihodnosti, saj nas s svojim širokim spektrom ponudbe za vse generacije spremljajo praktično od rojstva, pa vse do pozne starosti.

In varno prihodnost

Z izbiro banke in bančnega svetovalca dejansko izbiramo svojega dolgoročnega partnerja na področju, ki je za večino od nas izredno velikega pomena – pri našem denarju.

In gotovo se boš strinjala, da so:

  • strokoven nasvet ob pravem času,
  • individualna obravnava,
  • storitve, prilagojena tvojim potrebam
  • in zaupnost
... lastnosti, ki jih tvoj finančni svetovalec enostavno mora imeti. Res?

Trenutek odločitve

Zakaj si potem tako zadržana pri menjavi banke, čeprav si z njenimi storitvami nezadovoljna? Zakaj bi se povprečni Slovenec prej odločil za menjavo svojega življenjskega partnerja kot za menjavo banke?

Postani v tem oziru bolj zahtevna, predvsem pa bolj pogumno prevzemi aktivno vlogo pri oblikovanju svojega jutri tudi s preverjanjem konkurenčne ponudbe na finančnem področju! Postopek menjave banke postaja vse enostavnejši, udobnost tvojega poslovanja pa je lahko z novim bančnim partnerjem neprimerno večja.

In to v tvojem stilu

Se ti zdi, da je trenutek že zrel za prenovo? Še sreča, da ti pri UniCredit Bank prav zdaj ponujajo prav to: popolno preobrazbo! Še več! Ta naj bi se zgodila v čisto in samo tvojem stilu!

Obišči www.unicreditbank.si in izberi enega od stilov, ki te najbolje opiše. Z malo sreče lahko zadeneš celo stilsko preobrazbo pod vodstvom vrhunskega stilista in bančni paket po tvoji meri.

Saj ti pravimo! Popolna preobrazba in to v samo tvojem stilu.

Oglasno sporočilo

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri