‘Usodna’ napaka nekega iskalca zaposlitve

Nek britanski študent, ki se je po elektronski pošti odzval na ponudbo za zaposlitev v eni največjih turističnih atrakcij iz Walesa, je pozabil, da ima v naslovu svojega elektronskega predala zapisano 'atleastimnotwelsh' (v prevodu: še dobro, da nisem valižan).

31. 3. 2009

In kot da že to ne bi bilo dovolj, je 21-letni James Kettle svojo prošnjo za zaposlitev poslal še na napačen e-naslov. Absolvent vrtnarstva je svojo pošto poslal na naslov vrtov Aberglasneya v Carmarthenshiru namesto v Nacionalni botanični vrt v Walesu.

Dobronamerni nasvet

Vodja Aberglasnejskih vrtov mu je odgovoril:

“Morda bi bilo smiselno, da spremenite naslov svoje elektronske pošte, saj vam zna njeno trenutno ime precej otežiti možnosti za karkšnokoli zaposlitev v državi Wales.”

Največji bedak na svetu

James je po prejemu odgovora povedal za časnik The Sun:

“Počutil sem se kot zadnji bebec.”

“Ta elektronski naslov sem si izbral še v srednji šoli, kjer sem imel veliko sošolcev iz Walesa. Ko sem pred kratkim pošiljal prošnjo za zaposlitev pa sem povsem pozabil, da bi bilo morda res bolje prošnjo poslati s kakšnega drugega poštnega predala. Vsekakor nisem imel namen s tem koga užaliti.”

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri