Udeležili smo se prve Instagram delavnice mlade podjetnice Nine Štefe (Čas za kavo)

Naša novinarka se je preteklo soboto udeležila prve čisto prave Instagram delavnice mlade slovenske podjetnice Nine Štefe. Izjemno zanimivo in poučno izkušnjo si preberi v nadaljevanju!

Udeležili smo se prve Instagram delavnice mlade podjetnice Nine Štefe (Čas za kavo) (foto: Arhiv Čas za kavo) Arhiv Čas za kavo
17. 10. 2018

Nina Štefe, ki jo verjetno tudi sama bolj poznaš pod imenom Čas za kavo, je preteklo soboto zelo uspešno izpeljala svojo prvo Instagram delavnico, ki sem se je udeležila tudi sama.

Če za Nino še nisi slišala, si moraš nujno prebrati njen intervju in kaj vse nam je v njem zaupala -> Nina Štefe (Čas za kavo): "Pustila sem službo za nedoločen čas in hobi pretvorila v posel, ki prinaša več tisoč evrov mesečno"

Sobotna delavnica je bila osnovana na primeru profila Čas za kavo, ki danes na Instagramu šteje že 12.500+ sledilcev.

Ninin cilj je bil, da nam na lastnem primeru in svojih izkušnjah pokaže, kako uspeti na Instagramu.

Ura je kazala 9.00 in v manjši sejni sobi smo se začele zbirati mlade punce, vsaka s svojo idejo in vizijo. Na mizi sta nas pričakala sladki prigrizek ...

... in material (beri: vse skrivnosti upravljanja Instagrama ;)).

In ja, seveda smo pile tudi kavo! :)

Nina je z nami brez zadržkov delila tako lepe kot tudi manj lepe izkušnje, ki so jo privedle do tega, da danes s svojim poslom mesečno služi več tisoč evrov.

Na delavnici smo spoznale nasvete in trike, ki delujejo na slovenskem trgu. Kako uspeti, kdaj in kaj objavljati, kako se predstaviti, kako promovirati izdelek in ga nenazadnje tudi prodati.

Kot je bilo obljubljeno, se nam je proti koncu pridružila tudi gostja presenečenja – ena najbolj srčnih in odkritih influencerk pri nas, Teja Perjet (@coolmamacitaa), ki nas je dobro nasmejala s svojimi vsakodnevnimi zgodbami in bogatimi izkušnjami.

In kakšna je moja osebna izkušnja?

Želiš iskreno mnenje? Brez pretiravanja ti lahko povem, da je bil to zagotovo najbolje "porabljen" čas v zadnjih nekaj mesecih.

Druženje, ki naj bi prvotno trajalo do 13. ure (verjemi, te 4 ure minejo ekspresno hitro in še kar nimaš dovolj) smo raztegnile vse do 14. ure in še naprej. Ja, tako fino smo se imele! :)

Če imaš torej svojo idejo, ki jo želiš realizirati in veš, da bi ti Instagram pri tem prišel še kako prav, se odpovej novim čevljem, novi torbici, kakšnemu kosilu v restavraciji na teden ter investiraj svoj čas in denar v Instagram delavnico.

Verjemi, ne bo ti žal in domov se boš odpravila polna novega znanja, novih vtisov, ...

... in celo z nekaj novimi podjetniškimi prijateljicami, s katerimi si (če ne drugo) delite enako vprašanje – kako lahko še bolj izkoristim potencial Instagrama, da mi uspe?

Mnenja nekaterih udeleženk:

"Super izvedba res KUL delavnice! Vesela, da sem se je udeležila in jo priporočam ostalim ... Bravo! Navdušena in 'cheers' novim zmagam naproti! 🔥💪🔝😎" –Tea

"Nina, celo pot sem še potem razmišljala o vsem. Pa moram rečt, da sem ful zadovoljna z delavnico. Velik sem vedla že prej, ampak sem še enkrat toliko novega izvedela. Pa super si prezentirala vse, jasno je bilo in res uporabno. Hvala ti." –Maja

"Tole dans! Neverjetno 😍 mislim, da je bila to definitivno ena boljših investicij! Tvoj celoten osebni pristop in poznavanje teme je lahko marsikateremu 'mojstru' za vzgled! Najboljša inspiracija za samostojno pot! Kapo dol 😊☕" –Karmen

"Kot sem pričakovala. Fantastična si. Hvala. 👌" –Andreja

No, kaj praviš? :)

Mimogrede, na obzorju je že 2. delavnica, in sicer predvidoma konec novembra.

Naredi to, splača se! Spremljaj Nino na Instagramu, kjer kmalu izveš več. 

Pripravila: Nika Švajncer

Fotografije: Arhiv Čas za kavo, osebni arhiv Nika Švajncer

Preveri tudi: Blogerska konferenca ’Od hobija do biznisa’