Svetovno - vodilni v svetu jezikovnih potovanj

Neverjetno je, koliko se naučimo, ko smo sproščeni in se zabavamo! In prav ta princip s pridom uporabljajo tudi pri Svetovno z EF!

22. 6. 2011 | Promocijsko sporočilo

Ravno zato ima vsaka njihova šola redno zaposlenega tudi vodjo dejavnosti, čigar naloga je, da zapolni prosti čas z družabnimi, kulturnimi in športnimi aktivnostmi: od piknikov, športnih iger, filmskih večerov, obiskov gledališč, pa vse to izletov v okolico, obiskov muzejev, nakupovanja, kampiranj, pohodov in celo tečajev jadranja, potapljanja, surfanja, golfa, tenisa, jahanja in podobno.

Vodilni v svetu jezikovnih potovanj

Pri EF so že leta 1965 kot prvi prišli na idejo za jezikovna potovanja, v zadnjih 45 letih pa nato postavili tudi standarde na področju aktivnega učenja ter postali in ostali pionirji številnih novih tehnologij za učenje tujih jezikov.

V letih svojega delovanja so objavili celo serijo učbenikov, razvili najmodernejšo računalniško opremo (iLabs) za svoje jezikovne šole, ustvarili prvo jezikovno šolo, ki so jo v celoti izvedli online, ustanovili Mednarodno akademijo, ki se ukvarja s pripravami študentov za študij na tujih univerzah in med drugim odprli še svetovno priznan mednarodni MBA program. Danes postavljajo dejavno, aktivno učenje – EF Action Learning – na povsem novo raven, zahvaljujoč sodelovanju z najbolj prestižnimi svetovnimi izobraževalnimi ustanovami.

Zdaj se lahko upravično pohvalijo, da se je moč na njihovih tečajih naučiti veliko več in hitreje.

Mednarodno priznane izkušnje

V več kot štirih desetletjih so si nabrali veliko znanja in neprecenljivih izkušenj, kar jim je pomagalo postati vodilna in največja organizacija za izvedbo jezikovnih tečajev.

Njihove šole širom sveta so priznane s strani najbolj eminentnih organizacij, ki zahtevajo od najvišje standarde kakovost. Če naštejemo samo nekatere: British Council, EAQUALS, ACCET,NEAS in še mnoge druge vladno podprte organizacije iz več držav sveta.

Šole se nahajajo na odlično izbranih lokacijah: bodisi v centrih velemest, v obmorskih mestih, v bližini plaž ali sredi velikih univerzitetnih središč, in prav vse so odlično opremljene tako za učinkovito učenje kot tudi za izbiro dodatnih aktivnosti.

Prav tako imajo vse njihove šole brezplačen brezžični dostop do interneta.

Hitrejši napredek z Efekta™ System

Pohvalijo se lahko tudi z edinstvenim sistemom učenja jezika, ki so ga poimenovali Efekta™ System.

Razvili so ga s pomočjo jezikoslovcev in profesorjev, da bi tečajniki napredovali hitreje in bolj učinkovito. Efekta sistem temelji na kombinaciji izpopolnjenega običajnega poučevanja s poudarkom na komunkacijskih spretnostih in učenja s pomočjo inovativnih tehnologij.

Z Efekta™ System se je moč seznaniti že takoj po prijavi na tečaj (zaenkrat samo angleščine), saj so tečajnikom na Efektini spletni strani takoj na voljo osnovni primeri on-line lekcij. V i-Clubu  je mogoče že pred tečajem komunicirali tudi z ostalimi tečajniki.

Efekta™ System je vključen v ceno in ravno tako Efekta zapisovalec napredka, ki bo slušatelju pomagal do želenih ciljev tudi izven šolskega okolja!

Učitelji, učbeniki in certifikati

Pomembno vlogo v učnem procesu imajo seveda tudi učitelji tujega jezika - vsi učitelji imajo tako primerno izobrazbo in bogate ter dolgoletne izkušnje s poučevanjem mednarodnih tečajnikov, ter primerno učno gradivo in pripomočki - učbeniki za angleščino so bili tako spisani na podlagi sodelovanja mednarodnih strokovnjakov, v skladu z navodili in zahtevami Sveta Evrope.

Vsi tečajniki, ki se izobražujejo na Mednarodnih jezikovnih šolah, kot dokazilo o uspešno zaključenem tečaju, na koncu prejmejo tudi certifikat.

Še to: Po končanem tečaju angleščine bo lahko vsak samostojno nadaljeval svoje izobraževanje (tam kjer je končal individualno) s pomočjo Efekta™ System še 3 mesece!

Več o tem tudi tukaj.