Študiraj pametno, študiraj online!

Dejstvo je, da danes znanje pomeni razvoj, in konkurenčno prednost, uspeh, večjo samozavest, pozitivno razmišljanje. Da pa se študirati splača, kažejo tudi podatki OECD-ja, ki pravijo, da odrasli z doseženo višjo ali visokošolsko izobrazbo v povprečju zaslužijo kar 60 % več kot tisti, katerih je najvišja izobrazba srednješolska. Zaupaj Dobi, vodilni online fakulteti z izjemno intenzivnim osebnim odnosom.

Študiraj pametno, študiraj online! (foto: Profimedia) Profimedia
3. 6. 2016 | Promocijsko sporočilo

Zaradi izjemne fleksibilnosti je edinstven online študij prava alternativa za vse zaposlene, torej za tiste, ki zaradi službe, družinskih ali drugih obveznosti ne morejo obiskovati predavanj.

Na Dobi mislijo vsak dan na to, kako vam pomagati, da bi tudi vi postali zmagovalci. Zato boste med študijem dobili sodobne in praktične vsebine z mednarodno naravnanostjo. Pripravljajo vas za delo v okoljih, v katerih boste lahko uspešno delovali danes in čez 10 ... 20 let.  DOBA vam pred vpisom omogoča tudi brezplačen preizkus online študija.

Ponudba programov, ki jih lahko na Dobi izberete online je velika.

Online dodiplomski programi na DOBA Fakulteti

Online magistrski programi na DOBA Fakulteti

Online višješolski strokovni programi

Bojana Mihelač, diplomantka online študija na Dobi pravi: "Tako živega in v prakso naravnanega študija do sedaj nisem poznala. Zaposlena sem na področju marketinga in vsak nov predmet je pomenil novo vsebino, nova znanja in kompetence za vsakdanje delo. Prednost študija je koncept online mentorstva, ki odlično deluje, saj nam omogoča hitre povratne informacije ter pomoč, ko jo potrebujemo."

Želiš izvedeti več o online študiju?

OSEBNO SVETOVANJE V MARIBORU IN LJUBLJANI

Četrtek, 16. junij, od 12.00 – rezerviraj si termin na dogodek@doba.si

KLASIČNI IN ONLINE INFORMATIVAN DAN

Četrtek, 2. junij in 16. junij ob 10.00 in ob 19.00 – rezerviraj si termin

ŽELITE VEČ INFROMACIJ O PROGRAMU?

Izpolni informativno prijavo že danes.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri