TALE video nas je nasmejal do SOLZ in tudi tebe bo! (Zagotovo se najdeš v njem!)

V karieri po navadi niso nagrajeni tisti, ki so bolj sposobni. Nagrajeni so tisti, ki so spretnejši v odnosih s sodelavci in nadrejenimi! Zato bo Vzajemna srečne izžrebance, ki bodo spretno glasovali na tedenskih izzivih prek FB ali spletne strani odrasel.si, nagradila z lepimi nagradami.

14. 3. 2019 | Promocijsko sporočilo

Priljubljeni stand-up komik Gašper Bergant je namreč pripravil hudomušne video nasvete, ki nazorno pokažejo, kako prosperirati v službenem okolju in osvojiti spoštovanje sodelavcev. Pri tem pa je seveda v svojem prepoznavnem slogu vse malce karikiral.

TUKAJ poglej njegov video, ki nas je dodobra nasmejal:

Hočeš nagrado? Ni panike!

Obišči spletno stran odrasel.si in sodeluj v nagradni igri – s preprostim klikom na enega izmed ponujenih odgovorov.

Ne pozabi na zavarovanje! Izberi Vzajemno!

S potekom statusa študenta si morajo mladi po dopolnjenem 26. letu urediti dopolnilno zavarovanje. Dopolnilno zdravstveno zavarovanje je zavarovanje za doplačila stroškov zdravstvenih storitev, ki jih obvezno zdravstveno zavarovanje ne krije v celoti. Mesečna premija za dopolnilno zdravstveno zavarovanje pri Vzajemni znaša 31,97 €, s 3 % popustom pa 31,01 €. To pa še ni vse! Z zavarovanjem pri Vzajemni prejmeš Paket Mladi, v katerem lahko izbiraš med naslednjimi darili: vavčer JBL za slušalke T110BT (39,99 €), zvočnik GO2 (35 €), darilna kartica Spar (25 €), bon Extreme Vital (35 €), bon Clarus v vrednosti 35 €.

Zavarovanci Vzajemne se lahko brezplačno vključite v program Varuh zdravja in koristite cel kup ugodnosti. Z vključitvijo v Varuh zdravja prejmete majico Vzajemna in še dobroimetje v vrednosti 15 EUR za zavarovanja Vzajemne s trajanjem 12 mesecev ali več (z izjemo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja ter zavarovanja Tujina) ter 10 % popusta za zavarovanje Tujina Multitrip.