Slovenka, ki ima najbolj zabavno službo, kar si jih lahko zamisliš

22-letna Nikita Fric ima najbolj zabavno službo, kar si jih lahko zamisliš. Baloni, zabave in kofeti. Že veš, o čem govorimo?

Slovenka, ki ima najbolj zabavno službo, kar si jih lahko zamisliš (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
11. 11. 2018 | Promocijsko sporočilo

Kdo je Nikita in kaj počne?

Opisala bi se kot vedno nasmejana, zabavna in vedno v akciji. Kar pomeni, da večino svojega časa preživim v najbolj zabavni službi. Že od svojega 18. leta vodim trgovino Party shop s pomočjo mame.

Zakaj prav baloni in zabave?

Zakaj pa ne? (smeh) Pravijo, da so baloni in zabave za otroke in mlade. Naš Party shop je dokaz, da temu ni tako. Zabavajo se lahko tudi starejši, in to včasih še bolje kot mi mladi. Najbolj pomembno je, da se zabavamo s strankami, da gremo z veseljem in nasmeškom na obrazu v službo. Ljudje se tako bolje počutijo v naši družbi in z veseljem sprejmejo, da jim pomagamo pri izbiri zabavnih artiklov in balonov. To življenje mi res daje pozitivno energijo in moč za ustvarjanje, česar ne bi zamenjala za nič na svetu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Party Shop Kolosej ljubljana (@partyshopljubljana) on

Kako se je začelo?

Z baloni sem odraščala, saj se moji starši s tem ukvarjajo že lepih 25 let. Vse skupaj se je začelo po končani srednji šoli, ko sem med poletnimi počitnicami razmišljala: "Kaj pa zdaj? Kako naprej? Faks? Služba?" Od nekdaj sem vedela, da želim iti po stopinjah svojega očeta in mame. Njuna zagnanost me spodbuja k delu in predvsem veselju do le tega. Tako smo se skupaj odločili odpreti največji Party shop v Sloveniji - v Ljubljanskem Koloseju. Delo z ljudmi me razveseljuje, njihovi zadovoljni obrazi so tudi moji neopisljivi občutki in tako postanem še bolj zagnana. Motivacijo pa mi daje tudi moj brat Luka Fric, nekdanji tipček meseca Cosmopolitan Slovenija, ki živi in dela v New Yorku. Že sami začetki so ga ponesli na Broadway, trenutno pa nastopa v šovu z naslovom 'The Girl Who Handcuffed Houdini' in kot pevec na koncertu 'The Great War Symphony' v prestižnem Carnegie Hall.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Party Shop Kolosej ljubljana (@partyshopljubljana) on

Kako poteka tvoj delavnik?

Delo si razporedim sama. S tem živim, to želim početi in mi ni težko. Tudi če fizično nisem na delu, sem z mislimi vedno tam.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Party Shop Kolosej ljubljana (@partyshopljubljana) on

Ker sem sama svoja šefinja, … 

Vedno pravim: "Če si izbereš pravo pot v življenju in službo, ki te veseli, ne boš nikoli delal."

Vedno rada pogledam …

Nove ideje uspešnih svetovno znanih ustvarjalcev in s tem nadgrajujem samo sebe.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Party Shop Kolosej ljubljana (@partyshopljubljana) on

Najboljši nasvet, ki sem ga kdaj dobila je …

Pravijo, da si pametni zapomnijo in neumni pišejo. Moja mami pa pravi: "Zapiši si vse, da česa ne pozabiš." To je najboljši nasvet za uspeh pri delu.

Fotografije: osebni arhiv in Instagram