Izoblikuj svojo globalno kariero na najbolj mednarodni šoli Hult

Uresniči svoje cilje – prek meja in prek poklicev v treh državah na mednarodni šoli HULT, ki je med najbolje uvrščena poslovna šola s sedmimi lokacijami po vsem svetu: New York, Boston, San Francisco, London, Dubaj, Šanghaj in Sao Paulo.

Izoblikuj svojo globalno kariero na najbolj mednarodni šoli Hult (foto: Hult) Hult
6. 3. 2014 | Promocijsko sporočilo

Hultov magistrski študij poslovodenja in organizacije, MBA in Executive MBA te bo oborožil z znanjem in zaupanjem za uresničitev tvojih ciljev ne glede na to, ali bi rada napredovala v sedanji službi, delala v tujini ali zamenjala poklic oziroma podjetje. Možnost menjave kampusa – mednarodne rotacije.

Globalna perspektiva brez primere

Izpopolnjuj se skupaj s sošolci 140 različnih narodnosti in postani del HULT združenja alumnov, ki združuje 9.000 članov, njegovi začetki pa segajo v leto 1964.

Najvišje uvrščeni po navedbah časnika

Financial Times (2013) - Uvrščeni so med 1 % najboljših poslovnih šol na svetu in so na lestvici najboljših 10 v vseh petih mednarodnih kategorijah.

The Economist (2012) - 1. mesto za procentualno zvišanje plače, 31. najboljša poslovna šola na svetu.

Vabljena na HULT OPEN DOORS, ki bo potekal 8. marca 2014 v hotelu Slon, Ljubljana.

Podelili bodo 8 delnih štipendij za Slovenijo!

Prijave na: http://www.svetoven.si/hult/

Na dnevu odprtih vrat pa boš imela priložnost spoznati Urško Kačičnik, MBA, podjetnico s petletnimi izkušnjami v mednarodnem poslovnem okolju, ki ti bo iz prve roke zaupala kako je odmeval 'Titanium' (by David Guetta ) v karaoke dvoranah Shanghaia, kakšen projekt si je z ekipo zamislila za največje kozmetično podjetje v Braziliji, ki se hoče širiti v Amazonski gozd, kaj vse ti lahko omogoči takšen svetoven študij in konec-koncev kakšne štipendije imajo za tebe na HULT International School.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri