Si želiš biti igralka? Vpiši se v dramsko šolo

Dramska šola Barice Blenkuš v mesecu marcu začne izvajati priprave za na sprejemne izpite na AGRFT-ju in avdicije dramskih in filmskih šol v tujini.

Si želiš biti igralka? Vpiši se v dramsko šolo (foto: Profimedia) Profimedia
28. 2. 2015

Priprave se pričnejo 14. marca in trajajo do 20. junija 2015. Program priprav na sprejemne izpite je sestavljen iz skupinskega in individualnega dela ter obsega 13 srečanj.

Soznala boš osnove dramske igre in skupaj s pedagogom pripravila besedila, ki jih zahtevajo na sprejemnih izpitih.

Prednost takih priprav je način dela, ki zagotavlja poglobljeno individualno delo in svetovanje ter pripravo v okviru skupine, ki predstavlja veliko motivacijo in novo izkušnjo.

Program bosta vodili pedagoginji Vesna Anđelkovič in Barbrara Žefran.

"Ponosni smo, da sta lani dva slušatelja naše šole na podlagi posebnega programa, uspešno naredila sprejemne izpite na dveh igralskih akademijah v tujini, in sicer v Beogradu ter v Los Angelesu, ZDA. Letos smo se zato na podlagi interesa odločili, da oblikujemo poseben program, kamor vabimo vse, ki imajo profesionalne igralske ambicije," je povedala Barica Blenkuš, ustanoviteljica dramske šole."

Več o pedagoginjah in o samem programu ter prijavah najdeš na spletni strani www.dsbb.si, slediš pa jim lahko tudi na facebooku.