Seminar o priložnostih mladih v Brežicah

V okviru projekta ZaVedno mladi bo 22. in 23. aprila 2010 v Mladinskem kulturnem centru Brežice potekal dvodnevni seminar 'Stopinje mladosti' za mlade od 18 do 30 let in mladinske delavce.

20. 4. 2010

Mladi bodo skozi delavnice in druge aktivnosti s pomočjo trenerjev predstavili svoje izzive in skupaj s trenerji in gosti poiskali rešitve zanje. Glavna tema seminarja so namreč priložnosti, ki jih mladi imajo oziroma nimajo v sedanji družbi.

Za vedno mlade!

S seminarjem, ki bo potekal pod okriljem Mreže MaMa in Mladinskega sveta Slovenije, želijo ozavestiti širšo javnost za teme mladih.

Na samem seminarju bodo udeleženci dobili napotke kako in kje poiskati priložnosti za aktivno participacijo, predvsem pa vspodbuditi razmišljanje o tem, kaj mladim pomeni aktivno udejstvovanje. Na neformalen način se bodo mladi spraševali kako v Sloveniji prepoznati možnosti za lepšo prihodnost in jih tudi izkoristiti.

Prvi dan se nam bodo za nekaj ur pridružili tudi štirje uspešni mladi posamezniki, ki bodo predstavili svoje zgodbe – kakšna je bila njihova pot odraščanja in kje so našli svojo priložnost.

Več o dogodku si preberi tukaj.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri