Sejem rabljenih učbenikov

Z današnjim dnem se začenja novo šolsko leto, z njim pa tudi cel kup stroškov zaradi nakupa učbenikov! Če si med srednješolkami ali imaš mlajšega bratca ali sestrico v osnovni šoli, predlagaj staršem, da se odpravite na sejem rabljenih učbenikov.

3. 9. 2007

Prihrani za kasneje

V novem šolskem letu lahko kupiš nove in drage učbenike, lahko pa ta denar porabite za kaj drugega, starši bodo zagotovo veseli, če jim boš pomagala prihraniti kakšen evro. Zato se skupaj odpravite na sejem rabljenih učbenikov, ki bo v preddverju Križank potekal:

  • v petek, 7. septembra od 9. do 18. ure.
  • v soboto, 8. septembra od 8. do 13. ure.

Spretna pri barantanju

Sejem je odlična priložnost za varčevanje, le barantanje ti ne sme biti tuje. Cene učbenikov se bodo namreč oblikovale glede na ponudbo in povpraševanje. Koliko stanejo novi učbeniki, se boš lahko pozanimala na sami prireditvi, organizatorji bodo namreč poskrbeli za cenike, ki ti bodo služili kot osnova za oblikovanje cen rabljenih učbenikov. Na sejmu se boš poleg informacij o cenah lahko pozanimala tudi o veljavnosti učbenikov, te boš našla v katalogu, in se tako izognila nakupu učbenika, ki ga šolski sistem ne podpira več.

Rana ura, zlata ura

V tem tednu imaš čas, da se dobro pripraviš na sejem, v šoli ti bodo namreč povedali, katere učbenike potrebuješ za učenje. Naslove in avtorje knjig si skrbno zabeleži in se z listkom odpravi na sejem. Predlagamo ti, da v Križanke prideš zgodaj. Saj veš – kdor prvi pride, prvi melje … učbenik dobi!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri