Sanjska služba, le kdo je noče?

Se še spominjaš odmevne akcije v začetku tega leta, ko se je za sanjsko službo na čudovitem avstralskem otoku Hamilton Island prijavilo 35 tisoč ljudi iz vsega sveta?

2. 7. 2009

Izbran je bil 34-letni Britanec, a brez skrbi – možnosti za malce drugačno sanjsko službo še vedno imaš! Sicer pa, roko na srce, sanjska služba ni le poležavanje na plaži, sončenje in hranjenje želv na samotnem otoku. Sanjska služba je mnogo več – služba, ki je kreativna, zanimiva, dinamična in polna novih priložnosti.

Idealna odskočna deska

Na srečo to niso samo sanje, saj ti L'Oreal vse to omogoča. Zato niti ne preseneča dejstvo, da to vodilno lepotno podjetje v svetovnem merilu uživa izjemen ugled med mladimi diplomanti in velja za idealno mesto za začetek kariere in pridobitev mednarodnih izkušenj. Študija Trendance je pokazala, da 15.000 diplomantov na 151 visokošolskih centrih v Franciji meni, da je L'Oreal številka ena med podjetji, kjer bi si želeli ustvariti kariero. Študija časnika La Tribune izvedena leta 2007 pa je L'Oréalov ugled kot najbolj zaželenega delodajalca samo še potrdila – izkazalo se je namreč, da je L'Oreal na 1. mestu v kategoriji najbolj privlačnih delodajalcev med študenti poslovnih ved in na 5. mestu med študenti inženirstva.

... še posebno za cosmo bejbe ;)

V L'Orealu se najde delo za skoraj vsako cosmo bejbo, saj imaš na izbiro paleto poklicnih možnosti – od financ, komunikacij, do informatike, inženirstva, upravljanja s človeškimi viri, administracije, proizvodnje, logistike, marketinga, prodaje, raziskav in še mnogo več.

L'Oréal je najbolj priljubljen delodajalec med mladimi tudi zato, ker svojim uslužbencem omogoča nenehen osebnostni kot tudi karierni razvoj. Ponuja namreč obsežne programe usposabljanja, možnosti mednarodnih izmenjav in številne priložnosti za napredovanje.

Pestrost, ki bogati

Ker se pri L'Orealu zavedajo, da je vsak uslužbenec edinstven in ima različne delovne izkušnje ter osebnostne značilnosti, so oblikovali poseben FIT program. Gre za dvoletno usposabljanje, ki zajema vso podporo in pomoč pri individualni integraciji v Skupino. Na ta način pa L'Oreal ustvarja tudi bogato profesionalno kulturo, ki jo tvorijo uslužbenci iz različnih kulturnih okolij s celega sveta. Kaj več bi si sploh še lahko želela od svojega delodajalca!

L'Oreal je zavezan k spodbujanju zdravega ravnovesja med delom in življenjem svojih zaposlenih, saj se zaveda, da so prav oni tisti, ki ga uspešno poganjajo že celih sto let (mimogrede, stoletnico praznuje prav junija letos). Skupina verjame v politiko odprtosti in prožnosti pri zaposlenih in zato ponuja optimalne delovne pogoje. Med slednjimi velja izpostaviti prilagodljiv delovni čas za zaposlene, ki so obenem tudi starši. Imajo celo centre za dnevno varstvo njihovih otrok. Tako imaš lahko vse – kariero in družino!

Priložnost za tisoče mladih

Teh ugodnosti in številnih priložnosti pa se zaveda tisoče pripravnikov, ki se vsako leto zaposlijo v L'Oréalovih podružnicah po svetu. Te v svoje vrste sprejemajo tako domače kot tuje nadobudneže, ki si želijo mednarodnih delovnih izkušenj in stimulativnega delovnega okolja.

  • "L'Oreal je sinonim za inovacije in hkrati tudi svetovni vodja v kozmetični industriji. Najlepše ženske na svetu pa predstavljajo L'Orealove produkte. Slavni slogan 'ker se cenim' povezuje ženske različnih kultur in narodnosti po celem svetu. Delati v takšnem podjetju je naravnost fantastično", je svoj pogled na delo v L'Orealu povzela Annemiek, Nizozemka, ki tu že štiri leta opravlja delo svetovalke na področju odnosov z javnostmi.
Samo v letu 2007 je Skupina L'Oreal zaposlila 2.700 pripravnikov, 700 diplomantov in 2600 vodij. Trenutno pa je pripravnikom na voljo 164 delovnih mest.

Kako do svoje prve sanjske službe?

Poti do tvoje sanjske službe v L'Orelau so različne.

Študentom so na voljo kar trije natečaji – L'Oreal Estrat, L'Oreal Ingenius in L'Oreal Brandstorm, s pomočjo katerih L'Oreal nagradi in izbere najboljše mlade kadre. Do službe pa lahko prideš tudi na povsem klasičen način in v zgolj 20 minutah, kolikor potrebuješ za izpolnitev prijavnega obrazca!

Obrazec in podrobnejše informacije o svoji sanjski službi ter natečajih dobiš na L'Orealovi spletni strani.

Oglasno sporočilo