Sanjaš o svoji poslovni poti? TO so nasveti, s katerimi ti bo uspelo!

Če si si vedno želela postati prava #Šefinja, moraš preveriti TOLE 👇

Sanjaš o svoji poslovni poti? TO so nasveti, s katerimi ti bo uspelo! (foto: Profimedia) Profimedia
1. 9. 2020 | Promocijsko sporočilo

Najpogostejši odgovor na vprašanje "Kako uspeti v življenju?" je, da slediš svojim sanjam. Včasih pa je za te sanje potrebnega veliko dela, truda in neprespanih noči. Na poti proti tvojim sanjam pa ti lahko pomaga tudi izbira ustrezne šole in študijskega programa.

B2 Visoka šola za poslovne vede te bo popeljala na poslovno potovanje

Ne glede na to, ali si ravnokar opravila maturo ali pa imaš faks že zaključen in želiš pridobiti nova znanja, izberi program Management, ki ti bo pomagal razviti poslovne in upravljavske kompetence, ki jih potrebuješ za uspešno kariero tako v domačih kot tujih poslovnih sistemih ali pri ustanavljanju lastnega podjetja.

Predavatelji v programu Management so priznani in vodilni strokovnjaki, ki vzdržujejo tesne vezi s poslovnim svetom, poleg tega pa boš med študijem soočena z realnimi poslovnimi situacijami - tudi prakso in del študijskega programa boš lahko opravljala v tujini, izkoristila učno okolje in programske vsebine, ki ti bodo dale mednarodni in globalni pogled.

Najbolj iskane kompetence na trgu dela

V treh letih študija boš pridobila nove strateške poglede, globalne perspektive in vodstvene sposobnosti, ki omogočajo, da vodite spremembe, spodbujate inovacije in ohranjate konkurenčno prednost. 

Kot diplomantka Managementa se boš znala prilagajati družbenim procesom in tveganjem, ki jih sprožajo nove tehnologije, globalizirani gospodarski razvoj, spreminjanje demografske strukture, povečana kompleksnost upravljanja sodobnih družb ter razumela vlogo človeškega kapitala pri tem.

Se odločaš za podiplomski študij?

Danes se od vodstvenega kadra zahteva širina znanja ter timsko delo, predvsem pa ustvarjalnost, fleksibilnost in zmožnost za ustrezno soočanje z organizacijskimi in drugimi poslovnimi izzivi, ki zahtevajo poznavanje sodobnih trženjskih konceptov.

Magistrski študij Marketing management je namenjen usposabljanju za prihodnje poslovne izzive s kombinacijo znanj splošnega managementa in managementa trženja, medtem ko smer Management in informatika temelji na interdisciplinarni kombinaciji sodobnih poslovnih znanj in znanj s področja informatike, usposablja kadre, ki so sposobni prevzemati delovne naloge in vodstvene funkcije pri poslovnem in tehnološkem razvoju različnih gospodarskih in drugih organizacij. 

Več o B2 Visoki šoli za poslovne vede in študijskih programih preberi TUKAJ.