Prvi vtis - naj obleka pove več kot tisoč besed!

Pravi oblačilni slog bo dvignil vašo samozavest in vam pomagal na poti k uspehu!

  • OBLEKA sporoča.
  • OBLEKA označuje.
  • OBLEKA odpira vrata.
  • OBLEKA je globalni jezik.
  • OBLEKA je predmet poželenja.
30. 11. 2015

Pravi oblačilni slog bo dvignil vašo samozavest in vam pomagal na poti k uspehu! Izstopite iz povprečja – naj tudi obleka govori o vas!

Prepoznajte in oblikujte originalni in edinstveni izraz tudi v poslovnem svetu!

Poslovno oblačenje ostaja v varnem območju konzervativne dolgočasnosti, ki naredi poslovneže med seboj podobne. Seveda uniformiranost zagotavlja določeno anonimnost, vendar človek, katerega podoba ne govori, ostaja brez sloga, ne izraža kreativne energije in zna delovati celo apatično.

Sproščen in personaliziran stil že zaznamuje sodobni poslovni svet in njegova vloga se bo v prihodnosti še krepila. Kje so meje drznega, ki nam omogočajo izražanje lastne (p)osebnosti ob vsem spoštovanju poslovnosti?

Poskrbite za primeren prvi vtis; identificirajte sebe, svoj status in položaj, izkažite spoštovanje, olajšajte komunikacijo in vzpostavite dobre odnose s sogovorniki!

Pred nastopom in govorom, izkušnjami in sposobnostmi je vedno - prvi vtis. Ubran zunanji videz hitreje odpira vrata, prihrani čas in denar tako nam osebno kot tudi podjetju, ki ga predstavljate. Primerno izbrano oblačilo, ustrezna barva, dodatki in vonj so pomembni elementi neverbalne komunikacije.

Danes je nujno, da vaša podoba govori o vaših sposobnostih.

Zakaj vas celostna zunanja podoba nekoga močno pritegne? Odlična poslovna ženska in odličen poslovnež prepričata tudi s svojo izraznostjo.

S poznavanjem stilističnih zakonitosti bodo vaši signali okolju privlačnejši, delovali boste bolje tako navznoter kot navzven, posledično boste samozavestnejši.

Šele, ko se boste naučili in dobro poznali pravila in možnosti oblačenja v poslovnem svetu (kodeks poslovnega oblačenja) in dobro poznali svoje lastnosti in posebnosti, lahko sprejmete izziv, kako sodobno, kreativno in samozavestno izraziti sebe v oblačilu.

V Agenciji POTI, ki je izobraževalno, svetovalno in založniško podjetje z 20-letno tradicijo, izvajajo odlično praktično delavnico PRVI VTIS - naj obleka pove več kot tisoč besed! Delavnica bo potekala 2. decembra od 16.30 do 20.00 ure. Vse potrebne informacije o delavnici najdete na spletni strani podjetja – tukaj.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri