Privarčuj in uresniči svoje želje

Omejena količina denarja ne pomeni, da si ne moreš privoščiti novega televizorja. Izkoristi novoletne popuste in bodi sama sebi božiček – podari si prav takšnega, kakršnega si že dolgo želiš. Ali pa povej vsem, ki bi te radi za novo leto obdarili, da si želiš televizor in boš letos vesela njihovih prispevkov, in sanjski televizor bo lažje tvoj.

27. 11. 2008

Skrivnost, kako biti samozavestna punca

Možganska nevihta

Ostani samozavestna – vedno, ko si v avtu in čakaš v koloni, se zamoti z možgansko nevihto – na diktafon po­snemi vse, kar ti pade na pamet, in tako boš vedno polna novih zamisli, pa naj gre za službo, pogovore s šefom, prijatelje, zamisli za to, kaj početi, kam iti na izlet …

Pridobi še več

Če hočeš, da si videti čudovita, ti morajo oblačila popolnoma pristajati. Povabi svojo naj­bolj iskreno prijateljico in pomeri vsa oblačila iz svoje omare, nato pa skupaj označita pomanjkljivosti in jih skupaj odparajta, zarobita, popravita … Zdaj je tudi idealna priložnost, da z majhnimi triki prenovita stara oblačila.

Živi s polnimi pljuči

Tudi ko te kdo razjezi, ne izrazi takoj svoje jeze. Ostani pomirjena in drugi bodo veliko hitreje (in bolje) slišali, kar bi jim rada sporočila.

Nasveti za uspešno kariero

Odlašanje z nalogami v službi te lahko resno prizadene in pokaže v slabi luči. Da se boš premaknila naprej, razdeli svoje projekte na manjše naloge in jih zapiši. Ko boš imela veliko jasno definiranih majhnih nalog, se ne boš več počutila zasuto in ne boš kar naprej odlašala z delom.

Laura Milej

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri