Prijavi svoj projekt na Naj projekt za mlade 2010

V okviru projekta ZaVedno mladi že drugo leto poteka natečaj za izbor naj mladinskih projektov leta.

29. 8. 2011

Na natečaj Naj projekt 2010 se lahko do torka, 20. septembra 2011 prijavijo vsi projekti za mlade, ki so v prejšnem letu bistveno prispevali h krepitvi socialnih, državljanskih in kulturnih kompetenc mladih.

Lani so bili med prijavljenimi izbrani trije najboljši projekti leta 2009:

  • 'Naredi si svojo!',
  • Državni kviz 'Mladi in kmetijstvo'
  • in 'Divided God'.


Priznanja so bila podeljena na bazarju nevladnih organizacij Festivala Lupa septembra v Ljubljani.

Prezentacija, ki vsebuje predstavitve tako zmagovalnih projektov kot vseh lani prijavljenih projektov, je na voljo na www.zavednomladi.si.

Pogoji za sodelovanje v natečaju

Prijavijo se lahko projekti, ki so se zaključili v letu 2010 in, ki so bistveno prispevali h krepitvi socialnih, državljanskih in kulturnih kompetenc mladih (npr. sodelovanje v demokratičnih procesih, zavzemanje za napredek v družbi in pravice na različnih področjih, krepitev zavesti o kulturni dediščini med mladimi, omogočanje kulturnega izražanja in razvoja ustvarjalnih spretnosti mladih …).

Prijavitelj je lahko posameznik, neformalna skupina, društvo, zavod, mladinska organizacija ali druga organizacija, ki se ukvarja z mladimi (od 15. do vključno 29. leta) oziroma, ki dela za mlade in, ki je organizirala oz. izvedla prijavljen projekt.

Posamezen prijavitelj lahko prijavi največ 3 projekte.

Natečaj Naj projekt, ki ga že drugo leto koordinira zavod MOBIN (program Ej!KArtica) v sodelovanju z Mladinskim svetom Slovenije, društvom ŠKUC in Zvezo tabornikov Slovenije, nacionalne skavtske organizacije, poteka v okviru projekta ZaVedno mladi, projekta senzibiliziranja javnosti za teme mladih, ki ga delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za šolstvo in šport.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri