Prihodnost je svetla z znanjem jezika!

Danes, ko je svet postal globalna vas, postaja znanje tujih jezikov pogoj za uspešno poklicno pot.

11. 6. 2012 | Promocijsko sporočilo

Učiti se jezika v tujini in doživeti drugačen način življenja ter spoznati navade različnih kultur so tako neprecenljiva izkušnja za vsakogar.

Tudi zato je slovenski predstavnik mednarodnega ponudnika tečajev tujih jezikov v tujini Education First želel slovenski mladini ponuditi vrhunsko izkušnjo jezikovnega izobraževanja.

V ta namen so razvili Svetovno - novo slovensko blagovno znamko mednarodnih izobraževanj, ki obljublja najvišjo stopnjo mednarodnosti, svetovno kvaliteto in tudi svetovne priložnosti.

Povezali so se s svetovnima partnerskima projektoma 'Znanje je sveta vladar' Nove KBM ter Cosmo matura v sodelovanju s Cosmopolitanom.

Mednarodne izkušnje

S partnerjem Education First (EF) slovenski mladini že več kot osem let pomagajo napredovati pri učenju tujega jezika v najkrajšem možnem času. Letos pa so storili še korak naprej in rodila se je nova slovenska blagovna znamka za mednarodno izobraževanje Svetovno z EF!

Svetovno ponuja najbolj mednarodna jezikovna potovanja za vse starosti in vse nivoje znanja, priprave na različne mednarodne jezikovne izpite ter kvaliteto, ki jo lahko dobiš samo pri njihovem partnerju EF.

S programom Svetovno z EF si bodo prizadevali doseči najvišjo stopnjo mednarodnosti, ponuditi najmodernejše metode učenja, Svetovno kvaliteto, Svetovne priložnosti in idilične Svetovno znane lokacije!

logo

Znanje jezika je zagotovo pogoj za uspešno poklicno pot in tega se zavedajo tudi njihovi partnerji.

Za slovensko mladino so skupaj s partnerjema, Novo KBM in Cosmopolitanom pripravili že dve zgodbi. Zgodbi, v kateri verjamejo, da bodo slovenskim osnovnošolcem, dijakom in študentom približali nujo po znanju jezika.

Svetovni projekti

Nova KBM - 'Osvajaj svet z jezikom!'

logo-nkbmZ zavestjo 'Znanje je sveta vladar' mlade spodbuja tudi Nova KBM. Pod istim sloganom so konec preteklega leta že zaključili nagradni natečaj v okviru Vesele šole, ki se ga je udeležilo več sto osnovnošolcev. Tokrat pa bo v sodelovanju z EF nagovarjala širšo skupino mladih (dijake, študente in mlade diplomante). Izžrebanim150 novim mladim komitentom bo tako v pomladnih mesecih podarila on-line tečaje angleškega jezika. Ob koncu nagradne akcije pa bodo Svetovnemu srečnežu ali srečnici omogočili še jezikovni tečaj v Oxfordu.

Cosmopolitan - 'S Cosmo maturo v Oxford'

Najljubše spletno zbirališče mladih žensk v Sloveniji, Cosmopolitan.si, pa že tretje leto zapored gosti večmesečni multimedijski nagradni izziv Cosmo matura.

Svetoven.si je partner letošnjega izbora naj maturantke in bo zmagovalki podarilo 14 – dnevni tečaj v najbolj univerzitetnem mestu v Evropi - Oxfordu. Zmagovalka bo lahko zaužila utrip mesta in si hkrati prislužila mednarodni certifikat o svojem znanju jezika.

Več informacij boš našla tudi v facebook skupini EF in dogodkih EF MINGLE.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri