POZOR! Članek lahko povzroči, da boš že danes začela uresničevati (nore!) sanje

Si kdaj sanjala o karieri v medijskih vodah in piarju? Cosmo punce imamo zate popolno rešitev 👇

POZOR! Članek lahko povzroči, da boš že danes začela uresničevati (nore!) sanje (foto: Profimedia) Profimedia
15. 9. 2020 | Promocijsko sporočilo

Če bi rada postala strokovnjakinja za strateško komuniciranje, poslovno načrtovanje, podjetništvo, vodenje korporativnega komuniciranja, svetovalka za blagovne znamke, managerka inovacij, kreativni vodja, PR-managerka, medijski planer, razvijalka novih poslov in izdelkov ali oblikovalka dogodkov, je vsem navedenim kariernim možnostim skupna (vsaj) ena stvar:

Prava izbira je program B2 Visoke šole za poslovne vede - Tržno komuniciranje in odnosi z javnostmi

Temeljni cilj visokošolskega študijskega programa Tržno komuniciranje in odnosi z javnostmi je izobraziti diplomante za delo na področjih trženja, digitalnega trženja, v dejavnostih oglaševanja, integriranega tržnega komuniciranja, korporativnega komuniciranja, marketinškega upravljanja in odnosov z javnostmi.

Cilj izobraževanja je tudi usposobljenost diplomantov za dinamično prilagajanje, timsko delo in samostojno spremljanje in uporabo novosti v tržnem komuniciranju.

B2 obiskuje tudi glasbenica Klara Jazbec:

Kakšne so prednosti šole B2?

Študij na B2 Visoki šoli za poslovne vede traja tri leta, po zaključku pa postaneš diplomantka tržnega komuniciranja z mednarodno priznano diplomo.

Znanje poslovne komunikacije ti bo koristilo na vseh področjih. B2 spodbuja študente, da izkusijo mednarodno okolje in obogatijo svoje študijske izkušnje tako, da se spoznavajo in sodelujejo z različnimi kulturami v okviru Erasmus+ programa, mednarodnih izmenjav in transnacionalnega izobraževanja.

Več o dodiplomskih in podiplomskih programih B2 ter možnostih vpisa preveri TUKAJ