Posel, Ljubezen in Usoda na spletu

Preberi si intervju z Luko Kogovškom, MBA - internetnim strokovnjakom in e-podjetnikom o spletnih projektih, med katerimi so tako zveneča imena, kot so : Netfork Akademija, Ona-On.com in Astrojoy.si.

30. 9. 2013 | Promocijsko sporočilo

Kaj imajo skupnega Neftork - Akademija za poslovno rabo Interneta, spoznavni portal za samske - Ona-On.com in osebni astrološki koledarji Astrojoy?

Veliko več kot na prvi pogled. Vsi so v veliki meri internetni projekti, ki zahtevajo podobna znanja za kakovostno upravljanje. Na Netfork Akademiji učimo bodoče Managerje za internet vse veščine, ki jih potrebujejo njihova podjetja in organizacije za uspešne spletne nastope. Ona-on.com je že desetletje največji portal za spoznavanje samskih v Sloveniji in se lahko pohvali z več kot 10.000 pari od leta 2001 do danes. Osebni astrološki koledarji Astrojoy.si pa so nov projekt - še v povojih - ki je plod sodelovanja med priznano astrologinjo Emo Kurent in ekipo sodelavcev, s katerimi vzpostavljamo internetno prodajo osebnih horoskopov.

Kaj ponuja letošnji Netfork - Akademija za poslovno rabo Interneta?

netfork

S pomočjo najboljših internetnih strokovnjakov in podjetnikov v Sloveniji smo sestavili program predavanj, delavnic in obiskov podjetij, da bi zagotovili teoretična in praktična znanja, potrebna za pridobitev naziva Manager za Internet, ki ga je doslej pridobilo v petih letih več kot 100 slušateljev. Več o letošnjem programu tukaj.

Letos je veliko poudarka na pripravi lastnega e-projekta udeležencev, poleg strokovnjakov pa smo pritegnili tudi lokalno in globalno uspešne internetne podjetnike, ki bodo posredovali svoje izkušnje iz prakse (Npr. OutFit7 - TakingFriends). Letošnji Netfork se je pričel konec septembra, zamudniki lahko še pohitijo s prijavami, preveri tukaj

Kako pa poteka parčkanje samskih na ona-on.com?

Odlično, za nami je ravno zahtevna prenova, na voljo so že in bodo nekatere nove storitve (zasebne slike, avdio in video klepet, nova storitev - zmenki, ipd)  za vse uporabnike. To je vsebinsko najlepši projekt, ki smo se ga kdaj lotili, saj smo deležni veliko radosti, ko se ljudje spoznajo. Od leta 2001 do danes smo pomagali že več kot 10.000 parom. Včasih nas doleti povabilo na poroko ali celo zabavo ob rojstvu...

ona-on

Še samski? Vabljeni, da do sredine oktobra izkoristite brezplačni preizkus ona-on.com in poiščete nekoga zase med blizu 128.000 registriranimi na www.ona-on.com.

V zadnjem času pripravljamo precej spoznavnih dogodkov v živo, vabljeni da se nam pridružite recimo že 12.10. ko gremo skupaj na Triglav (100 samskih na Triglav), ali pa na katerem izmed plesnih tečajev za samske, ki pravkar potekajo v večjih mestih po Sloveniji, kamor pridete brez plesalca, saj celoten tečaj spoznavate soudeležence, prek plesa pa neredko preskoči tudi kakšna iskrica ;) Več info o prihajajočih dogodkih.

Osebni astrološki koledarji - www.astrojoy.si, kaj je to?

Gre za personalizirane horoskope do ure natančno, ki jih sestavlja vodilna slovenska astrologinja Ema Kurent, na podlagi rojstne karte. Vloga Interneta in tehnologije pri tem projektu je izjemna, saj se koledarji generirajo računalniško na podlagi kompleksnih kombinacij astroloških vplivov za vsak rojstni datum, uro in kraj rojstva, pa tudi marketing, prodaja in distribucija poteka prek spleta.

astrojoy

V osnovi gre za zelo kakovosten astrološki izdelek - osebni koledar, ki ga nameravamo v kratkem tržiti tudi širše po svetu, saj je Ema Kurent ugledno in cenjeno astrološko ime tudi v tujini, povpraševanje po osebnih horoskopih pa znatno. Na Google-ju je denimo globalno letno več kot milijarda iskanj s tovrstnimi vsebinami.

Več informacij in možnost naročila za vse, ki bi imeli svoj dnevni osebni horoskop Eme Kurent na www.astrojoy.si.

Veliko sreče z vsemi projekti in kmalu povprašamo za napredek!

Hvala lepa in vsekakor.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri