Poletna smer – jezikovna šola

Bi šla v šolo tudi poleti? Jezikovne šole v deželah, iz katerih izhaja jezik, ki se ga želiš naučiti, so zelo drugačne od tistih z redovalnicami!

30. 5. 2011

Jezika se greš lahko učit

... v dežele in šole, ki stojijo sredi velemest, velikih univerzitetnih središč ali ob sanjskih plažah. Počitnice združi z učenjem jezika, spoznavanjem nove dežele in prijateljev. Nekaj namigov, ki te ne vodijo le v Oxford ali Pariz: angleščina na Malti, Miami Beachu, Los Angelesu, Santa Barbari, Sydneyu ali Honolulu, francoščina v Nici, kitajščina v Šanghaju, španščina na Malagi in Kostariki.

Dobre jezikovne šole

... imajo zaposlene animatorje, ki v prostem času skrbijo za zabave, izlete in športne tečaje, kjer srkaš jezik, ki se ga učiš, v popolnoma sproščenem okolju, zraven pa počneš tisto, kar te veseli, skupaj z novimi prijatelji.

Cosmo smer? New York!

Pridruži se zmagovalki cosmo mature in z njo odleti v cosmo mesto. Živeli bosta v zelenem študentskem naselju v prenovljeni rezidenci z bazenom, fitnes centrom, knjigarno in kavarno, v prostem času pa pohajkovali po Peti Aveniji, uživali v siju Broadwaya in Times Squara, se razgledovali po muzeju umetnosti in seveda – nakupovali v cosmo slogu. Odklikaj www.svetoven.si in se prijavi.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri