Okrogla miza 'Evropski ukrepi za reševanje krize - pogled od spodaj'

Informacijska pisarna Evropskega parlamenta v Sloveniji v sodelovanju s Slovensko tiskovno agencijo organizira okroglo mizo z naslovom 'Evropski ukrepi za reševanje krize - pogled od spodaj'.

21. 11. 2012

Kje in kdaj? Petek, 23. novembra, ob 11. uri v GZS (dvorana A), Dimičeva 13, Ljubljana.

Sodelovali bodo: mag. Mojca Kleva, evropska poslanka (S&D/SD), Zofija Mazej Kukovič, evropska poslanka (ELS/SDS), Boštjan Kozole, direktor podjetja Evrosad, Tugomir Frajman, direktor podjetja ECC, Marjan Batagelj, direktor podjetja Postojnska Jama in Japec Jakopin, direktor podjetja Seaway.

Okrogla miza je namenjena razpravi o predlogih, ki jih pripravljajo evropske institucije in vlade za izhod iz finančne in gospodarske krize. Kaj je tisti recept, ki bi ga uspešni regijski gospodarstveniki priporočili politikom za izhod iz krize, kakšna je njihova ocena ukrepov, ki jih kot po tekočem traku sprejemajo v Bruslju, Strasbourgu in Ljubljani, kako vidijo prihodnje ravnotežje med konkurenčnostjo gospodarstva in državo blaginje ter kateri protikrizni ukrepi na nacionalni in evropski ravni se jim zdijo prednostni - to bodo med drugim vprašanja, o katerih bodo razpravljali sodelujoči.

Dogodek si bo mogoče neposredno ogledati tudi prek spletne povezave www.sta.si/okrogla-miza.

Priporočamo tudi povezavo:

Video: Kriza še bolj okrepila organiziran kriminal!

Na boj proti pranju denarja in organiziranem kriminalu vpliva pomanjkanje virov, pravi ključni strokovnjak v finančni obveščevalni enoti.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri