Odprl se je natečaj za naj rock skupino - ŠOUROCK '14

ŠOUM z natečajem že vrsto let pomaga še neuveljavljenim študentskim glasbenim skupinam, da pokažejo svoj potencial.

Odprl se je natečaj za naj rock skupino - ŠOUROCK '14 (foto: profimedia) profimedia
18. 2. 2014

Razpis je objavljen na spletni strani www.soum.si/sourock, rok za prijavo na natečaj pa je 13. marec.

V okviru ŠOUROCK-a se je v desetih izvedbah predstavilo že okoli 270 mladih talentiranih glasbenikov, kar jim je močno pomagalo pri uveljavljanju njihove kariere. Na ta način želi ŠOUM pomagati mladim glasbenikom na njihovi glasbeni poti in jih hkrati nagraditi za ustvarjalnost. Ambasador letošnjega natečaja je Tone Kregar, pevec skupine Mi2.

Na razpis se lahko prijavijo glasbene skupine, ki imajo vsaj polovico članov s statusom študenta ali dijaka v skladu z veljavno slovensko zakonodajo, imajo demo posnetek na zgoščenki ter imajo repertoar šestih skladb, od katerih mora biti vsaj polovica avtorskih.

Glasbene skupine, ki bodo izbrane na podlagi demo posnetka in opisa, se bodo na odru Študentskega kulturno prireditvenega centra ŠTUK pomerile na treh predizborih in sicer 31. 3., ter 7., in 14. 4. 2014. Zmagovalna skupina vsakega predizbora se bo uvrstila v veliki finale, ki bo 6. maja 2014.

Novost letošnjega natečaja, da bodo četrtega finalista na predizborih izglasovali obiskovalci.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri