Odpira se zaposlitveno - karierni sejem na Gospodarskem razstavišču!

Na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču bo svoja vrata ponovno odpirl največji zaposlitveni sejem pri nas, udeležba na njem je zato gotovo nekaj najboljšega, kar lahko narediš za svojo prihodnost!

22. 11. 2011

Sejem bo odprt 23. in 24. novembra - bolj natančno:

  • v sredo med 10. in 19. uro,
  • v četrtek pa med 10. in 18. uro.

Tudi letos se predstavlja več kot 60 delodajalcev, izobraževalnih institucij in ostalih ponudnikov kariernih storitev.

Zavod RS za zaposlovanje skupaj s predstavniki EURES-a pripravlja 'Evropsko vas', v kateri bodo iskalci dobili vse informacije o pogojih za delo in življenje v posameznih evropskih državah.

Iskalci zaposlitve se bodo lahko udeležili 18-ih kariernih predavanj ter 8-ih predavanj uglednih delodajalcev, kjer bodo iz prve roke izvedeli kako zgleda delo v podjetjih, ki v očeh iskalcev veljajo za najbolj ugledne (raziskava 'Ugled delodajalca 2011'). Prav tako bo na voljo karierno svetovanje ter brezplačen strokovni pregled življenjepisa.

Ob koncu prvega sejemskega dne bo potekala razglasitev in podelitev priznanj najuglednejšim delodajalcem v državi za leto 2011.

Raziskavo 'Ugled delodajalca' pripravljajo pri MojemDelu.com vsake dve leti in predstavlja edinstven vpogled v slovenski trg delovne sile. Svojo udeležbo na podelitvi je med drugimi že potrdil Jože Colarič, predsednik uprave Krke iz Novega mesta (najuglednejši delodajalec 2007 in 2009).

Preveri informacije še pred sejmom!

Izberi si delodajalce, ki jih boš obiskala, izobraževalce, ki se ti zdijo zanimivi in se prijavi na karierna predavanja:

Sejem letos poteka pod častnim pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije dr. Danila Türka.

Vstop na karierno - zaposlitveni sejem - kot tudi na vse vzporedne aktivnosti - je brezplačen.